ZNAM DA SAM RIBETINA I MOŽE MI SE! Prevarila sam muža! Moj direktor me je pošteno kaznio, vrištálá od zádovoljstva! – Ispovesti
Ispovesti

ZNAM DA SAM RIBETINA I MOŽE MI SE! Prevarila sam muža! Moj direktor me je pošteno kaznio, vrištálá od zádovoljstva!

Da, to sam ja! Odnosno, tako se prikazujem u javnosti. Da li sam svetica ili nisam, procenićete sami, a pička jesam, u svakom pogledu, jer sam se, sa svojih 35 godina osećala, ne pičkom, nego pičketinom ipo.

Izgledala sam vrlo jebezovno (da se sad ne opisujem, te krupne sise, te dobra guza, te uzan struk), dovoljno je reći da bi me svako rado naguzio.

Eto, opisala sam se! Udala sam se rano, sa 20 godina za dobrostojećeg muškarca koji mi je mogao finansijski priuštiti sve. U početku nije bilo neke preterane ljubavi, ali je zato jebao za svu ljubav ovog sveta. Šta ženi drugo treba kad ima stabilne finansije i vrhunskog jebača? Em je bio dobar jebač, em izdržljiv i zahtevan. Koristio je svaku priliku da me pojebe, nekad je to bilo i brzinski, taman da me naguzi i isprazni jaja.

Dođemo kući, presavije me preko kauča, zadigne suknju ili haljinu, obavezno pocepa čarape i gaćice i za 5-6 minuta mi napuni pičku. Fabrika mu ne bi proizvela čarapa i gaćica koliko ih je pocepao, pa sam se dosetila da nosim obične, pamučne gaćice kad procenim da će me guziti na brzaka. Gde sam ja u toj brzinskoj jebačini? Verujte, to mi i odgovara, jer me, pored toga, nedeljno jebe svojski bar 2-3 puta kada luđački svršavam. Meni dovoljno, a to što se njemu još jebe je samo bonus. Da hoće da me brzinski jebe svaki dan ja bi se rado naguzila, samo mi žao pustih gaćica i čarapa.

Bio je ljubomoran, tako da se moj društveni život vrteo oko njega i bio je veoma bogat, ali…..Nešto je tu falilo, nisam imala sekunde svoje privatnosti, čak mi nije dozvoljavao ni da radim, jer je njegova firma mogla da finansira sve moje prohteve. Jedva sam ga nagovorila da se zaposlim, naravno ne u njegovoj firmi, ali je pristao i preporučio me u firmu svog kolege. Verovatno je mislio da sam mu tu pod kontrolom. I bilo je tako. Posao u firmi je bio monoton, jer sam posle posla morala odmah kući. Nije mi branio da se oblačim kako hoću (znači sexy, haha), jer sam bila pod prismotrom njegovog kolege.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt