Razbila Instagram objavom, niko ne skida pogled sa njenog zaštitnog znaka – Ispovesti
Lifestyle

Razbila Instagram objavom, niko ne skida pogled sa njenog zaštitnog znaka

Slavna Dženifer Lopez milione fanova je ostavila bez daha najnovijom slikom koju je objavila na Instagramu, budući da je pozirala u nevjerovatnom izdanju.

Prije svega, bijeli triko (ili kostim, nismo sgurni) u kojem pozira kraj ogledala dok sjedi na podu pokazuje mnogo više od očekivanog, a malo je falilo da pobjegne i pokaže i ono što ni Džej Lo nije planirala.

Ovim vrelim izdanjem nema koga nije oduševila, pa se Instagram, slobodno možemo reći, usijao!
Za samo dva sata zategnuta Džej Lo, koja izgleda besprijekorno u 52. godini, dobila je više od dva i po miliona lajkova, a ukoliko nastavi sa ovakvim promovisanjem svoje kozmetičke linije, fanovi i te kako imaju čemu da se raduju.

PROČITAJTE JOŠ:

Sofija Milošević napravila haos sa slikama na Instagramu (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević i izabranica fudbalera Luke Jovića se porodila prije manje od šest mjeseci, ali vratila je svoju liniju i rado je pokazuje na Instagramu.

Pozirala je u haljini za koju se može reći da je i najmanja koja se može pronaći.

Jednostvano mora se istaći da izgleda nevjerovatno za jednu ženu koja ima bebu mlađu od šest mjeseci.

Sofija se veoma brzo vratila i svom poslu poslije porođaja, pa je objavila i video sa seta gdje je obukla usku kratku haljinu, koja je istakla njeno savršeno tijelo.

Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana, tako da je sve zajedno, istakla je Sofija u jednom intervjuu.

srbijadanas.com

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt