Izdala je intimu nogometaša koji ju je odvukao u krevet: 'Nikad nisam vidjela manji penis, bio je to crvić izgubljen u šumi' – Ispovesti
Showbiz

Izdala je intimu nogometaša koji ju je odvukao u krevet: ‘Nikad nisam vidjela manji penis, bio je to crvić izgubljen u šumi’

Mari Cielo Pajares, atraktivna španjolska reality zvijezda, posvetila se i spisateljskoj karijeri, pa se u knjizi “Sjećanja jedne prostitutke” prisjetila i najvećeg seksualnog razočaranja.

Knjiga je izdana prije nekoliko godina, ali svjetskim se medijima ovog tjedan učinilo zgodnim iz nje izvući jednu zgodu vezanu uz neimenovanog slavnog portugalskog nogometaša.

Pajares ga nije imenovala kako mu ne bi načinila štetu u privatnom životu, opisala ga je tek kao izuzetno zgodnog muškarca, ali je čitateljima i vrlo otvoreno napisala da u životu nije vidjela manji penis.

“Bilo je to tek pred jutro, svitalo je kada me pozvao u krevet. Svi ti mišići na njemu djelovali su impresivno, bio je fantastično građen, međutim kada je skinuo gaćice, samo sam mu odvratila da ih slobodno može ponovno na sebe navući”, napisala je Pajeres i nastavila:

“Bio je to mikropenis, izgledao je poput crvića izgubljenog u amazonskoj šumi, gotovo da je doslovno bio potreban GSP sustav kako bi mu se odredila lokacija”, napisala je djevojka, za čiji su se citat ovoga tjedna osobito zainteresirali brazilski portali.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt