“Imamo veliku kuću, djeca se razišla po svijetu i odlučili smo da izdamo jedan sprat” – Ispovesti
Ispovesti

“Imamo veliku kuću, djeca se razišla po svijetu i odlučili smo da izdamo jedan sprat”

“Imamo veliku kuću, djeca se razišla po svijetu i odlučili smo da izdamo jedan sprat. Doselila se jedna mlada “studentica” bar se tako predstavljala. Gledala sam je kao moju kćerku, kada nešto skuham, odnesem i njoj, pozivala je na kafu i čaj, baš mi je nekako prirasla k srcu.

Možda zato jer je govorila da se sama školuje, da je siroče, odraslo sa babaom, koja je nedavno preminula.

Neki dan sam se vratila sa pijace, a ona sjedi na stepeništu u lepršavoj haljini, ono sve se vidi i puši cigaretu.

Priđem joj i onako majčinski je pitam šta to radiš tako obučena i upirm prstom dole, a ona mi onako mrtva ozbiljna odgovori HLADIM PRIZNANICU ZA IDUĆA 3 MJESECA KIRIJE…

Hladan znoj me obli, ne mogu da vjerujem šta čujem, tako stojim nepomično, ćutim, mislim možda lupeta gluposti kad moj muž do pasa goli slazi sa njenog sprata.

Evo od tada živi sa njom na spratu, ostavio me, okrenuo se njoj mlađoj. Znam da će ga mala čim ga iskoristi ostaviti i da će se vratiti meni, ali sramota koju proživljavam se nikada neče moći izbrisati i zaboraviti.

BONUS:

Potpuno ste ludi za njim, ali ne i za njegovom izvedbom u krevetu!

Kliknuli ste na romantičnom planu, no od seksa pokušavate napraviti nešto, ali rezultat nikako da postane zadovoljavajući? Ne brinite. Treba truda i vremena da se postigne sklad koji poznaju dugogodišnji parovi. ‘Potrebno je vrijeme da biste se sinkronizirali’, naglašava seksualni terapeut dr. Peter Kanaris. Ovo su četiri prepreke koje najčešće muče nove partnere i jednostavna rješenja za popravak stanja na bojnom polju zvanom postelja.

Patite jer ste friški par

Mnogi novi partneri toliko se žele povezati u seksu da pokušavaju impresionirati jedno drugo oslanjajući se na poteze koji su imali uspjeha kod prošlog partnera ili na nešto što su vidjeli na filmu. A upravo to je pogreška!

Umjesto da milovanje i poljupce pokušavate uklopiti u koreografiju, dopustite seksualnoj napetosti da polako raste. Recite partneru da samo želite igru i istraživanje tijela, a da u mislima stalno nemate krajnji cilj. Kad otkrijete što ga pali, a on što vama odgovara, iskoristite novo znanje u senzualnijem, spontanijem seksu bez mnogo truda.

Njegovi napor ne daje rezultate

To što vas nije doveo do vrhunca čim ste počeli s intimnostima nije vam predstavljalo neki problem sve dok nije prošlo nekoliko mjeseci, a vi još čekate da shvati što mu je činiti? Mislite da je sad već kasno za seksi lekcije?

Uzmite njegovu ruku i pokažite mu gdje točno želite da vas dira, koliko snažne i koliko brze pokrete želite. Ohrabrite ga riječima ‘Ovo je super osjećaj’ pa će sljedeći put i sam znati što mora napraviti. Pitajte i vi njega što bi volio da napravite kako biste ga još više uzbudili. Shvatit ćete da je ok ako i on vas upita isto.

Ako i dalje ne može savladati tehniku, razgovarajte otvorenije o problemu. Pohvalite ono što radi najbolje (dobro je pripaziti na njegov ego) i onda predložite način na koji isti potez može učiniti još uzbudljivijim.

Ritmovi se ne poklapaju

Kada imate različite prirodne ritmove, seks može biti kao ples bez ritma. To ne znači da vi ili partner ne znate sve prave pokrete.

Kao i kod lošeg plesa, stvar može biti u tome da oba partnera pokušavaju voditi. Stoga predložite dragome da jednu večer on vodi glavnu riječ, a sljedeću vi. Vrlo brzo ćete se naviknuti na stil onog drugog i uskladiti se. Ako ni ovo ne pomaže, pustite glazbu. Oslonite se na ritam koji vam ona zadaje i pratite isti tempo dok se ne uskladite.

Tijela su ‘nespojiva’

Tjelesne razlike mogu biti uzrok nespretnostima u seksu, ali to nije ništa nerješivo iako vam se čini da s njegovih 190 cm visine i vaših 165 cm nikada nećete biti kompatibilni.

Razliku u visini jednostavno eliminiraju određene seksi poze. Kad je žena gore njegova tjelesna težina ni visina nema nikakvu ulogu, kao i kad ste u žlica pozi. Ako je vaš partner zaista obdaren i imate problema zbog veličine njegova spolovila, i to se može riješiti otkrivanjem poze koja odgovara oboma, duljom predigrom da bi razina uzbuđenosti olakšala prodiranje ili upotrebom lubrikanta koji možete kupiti u svakoj ljekarni. Da biste mu olakšali ulaz, probajte s misionarskom pozom dok vam je jastuk smješten ispod stražnjice ili doggyjem, pri čemu vi morate imati raširene noge.

Cosmopolitan.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt