Stavio sam kamere po kući – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Stavio sam kamere po kući

Dogovorili smo se da se nađemo u subotu ujutru, a noć pre toga nisam mogao da spavam. Kad sam se probudio, odmah sam se sredio i krenuo da joj pomognem. Sredili smo svetlo jako brzo, a onda sam je pozvao na kafu kod mene.

Kad smo stigli u stan, bili smo oboje malo nervozni, ali sam primetio da postoji privlačnost. Desilo se nešto sjajno u tom momentu – prosula je kafu po pantalonama i tražila je od mene da joj dam neki svoj komad kako bi se presvukla i otišla do kuće. Dok je počela da se skida, rizikovao sam jako i pomazio sam je po dupetu…

Nije se bunila. Bio sam lud od sreće, kurac mi je bio kao stena. Okrenula se ka meni i stavila mi jezik u usta. Ljubili smo se strasno, dodirivao sam je svuda i na kraju potpuno skinuo.

Skočili smo na kauč i odmah sam dohvatio da je krešem otpozadi, vrištala je kao da je koljem, to me je jako uzbudio. Kresao sam je sve jače i osetio kako svršava, pička joj se nadimala oko mog kurca…Nisam mogao da izdržim, izvadio sam joj ga iz pičke i rekao da klekne.

Ona je kleknula i širom otvorila usta. Lizala mi je jaja dok sam joj drkao u usta. Stavila mi je jezik između jaja i dupeta i to je bilo to – isprskao sam joj svuda po faci. Ona je rukama obrisala spermu sa obraza i polizala je sa prstiju. Oboje smo posle seli na kauč da se mazimo, bilo nam je savršeno. Ovo je bio najbolji seks na brzaka u mom životu…

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt