Stavio sam kamere po kući – Ispovesti
Ispovesti

Stavio sam kamere po kući

Saznam da me žena vara i stavim skrivene kamere u sobi. Na snimcima je na gomili sa drugim dok sam ja na poslu. Fino uklonim kamere i dupliram snimke. Ženi ništa ne kažem i pravim se da ne znam.

Pošaljem snimke (bez povratne adrese) njenim roditeljima, njenom bratu, ujaku, njenoj firmi, njenim drugaricama (2 su samo bobile snimak jer nisam znao gdje ostale 3 žive) a zadnji snimak sam poslao sebi. Kada je stigao ja sam se pravio da ne znam šta je i ja i žena smo zajedno stavili CD u laptop da gledamo, zatim sam glumio šok i paniku dok se ona trudila da ugasi klip.

Odmah je počela da vrišti i da plače. Misli da je to njen lj.bavnik uradio.

BONUS ISPOVEST:

NA BRZAKA SA KOMŠINICOM: Ispraznio sam ga do kraja po njenom slatkom licu…lizala mi je prste umazane spermom

Skoro se u moj kraj doselila komšinica koja izgleda kao bomba. Nisam mogao da odolim, a da je ne ufotkam otpozadi, jer ima fatastčno dupe i vitke noge. Nosila je crnu haljinu sa golim leđima kad sam je fotkao, malo je reći da sam bio napaljen i da mi se kara stvrdla ko kamen.

Stalno sam pokušavao da započnem konverzaciju sa njom, ali nije mi se dalo…Ipak, jedno veče mi je sinula fenomenalna ideja. Odlučio sam da joj polomim stop svetlo na autu i ostavim karticu sa brojem telefona na brisaču kako bi me zvala za nadoknadu štete. Što sam naumio, to sam i uradio. U gluvo doba noći razbio sam staklo i ostavio broj telefona. Sutradan sam čekao ceo dan da me pozove, gledao sam telefon po 500 puta, čekajući da naiđem na neki propušten poziv, poruku, bilo šta…

Predveče, sreća mi se osmehnula i video sam poziv sa nepoznatog broja. Javio sam se skoro histerično, nisam mogao da suzdržim uzbuđenje. Ona mi je rekla prelepim glasom da je videla poruku na kolima i da šteta nije velika, pa da ne moram da se opterećujem i da joj dajem pare. Naravno, insistirao sam da joj dam novo stop svetlo koje sam kupio i da se nađemo kako bih joj ga dao…mislim na stop svetlo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt