Sve je bilo kao u snu – Ispovesti
Ispovesti

Sve je bilo kao u snu

Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva minikada ružnu riječ nije rekla, ma neopisivo.

Čak nam se posrećilo i već prve godine braka rodila sam prelijepu djevojčicu… bio je sretan i nije mu bilo bitno što nije dobio sina, kao većini muškaraca. UH… onda je sve krenulo naopako. Moj muž je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, tuga velika… Nije bio kriv, jednostavno bio je na krivom mjestu u krivo vrijeme, da tako kažem. Pijani muškarac se nekontrolisanom brzinom zakucao direktno u automobil mog muža i… GROZNO.

6 MJESECI SE BORIO ZA ŽIVOT. Na žalost nije uspio, organi su počeli da otkazju jedan za drugim i… UH, prošlo je od tada 5 godina, kao da je bilo juče, bol i tuga su iz dana u dan sve jači. Kćerka nam je ove godine krenula u školu, ista on i vjerujte mi da je jedini razlog zašto sam još uvijek živa. Imam nepunih 25 godina, neke moje drugarice se još nisu ni udale, a ja sam prošla toliko toga.

BONUS:

Naučite prepoznati ženskaroša kojem ne trebate vjerovati, ‘smrde’ na kilometre!

Pročitajte ga po uletu. Baš one riječi s kojima vam je uletio dobar su u pokazatelj je li riječ o ženskarošu. Dečko kojeg zavrijeđujete je iskren i skroman u razgovoru s vama. Umjerena sramežljivost je privlačna jer daje ženama samopouzdanje. Ženskaroš je alfa mužjak koji se razbacuje imenima svih koje poznaje, priča o autima koje vozi ili je vozio i izgovara najljigavije ulete kojih se možete sjetiti.

Riječi se ne poklapaju s djelima. On se razmeće obećanjima. Priča da će vas odvesti ovdje i ondje, upoznati sa svojom obitelji, ali ništa od toga se ne događa. Ako slobodno vrijeme ne provodi s vama, provodi ga s nekim drugim ili jednostavno nije zainteresiran za vas.

Viđate se isključivo kasno navečer. Ako ne dobivate njegove poruke i pozive prije 22 sata, njemu je na pameti samo jedna stvar. Pitat će vas što radite i želite li se družiti. Ovakva poruka znači isključivo to što piše. Nije zainteresiran za ništa više.

Previše komplimenata. Svi ih volimo čuti, no u pravoj mjeri. Ako vam daje kompliment za baš svaki detalj vašeg izgleda i vašu osobnost do detalja, nije dobro. I kad to ponovi nekoliko puta tijekom razgovora, sve je jasno.

Ne zove vas nakon seksa. Dobio je što je htio i to je to. Krenite dalje i ne trošite vrijeme i energiju na razmišljanje što bi to trebalo značiti.

Komentari na društvenim mrežama su više nego zanimljivi. Naravno da ćete provjeriti njegove fotke i što piše na zidu. Ako je tamo niz poruka drugih djevojaka tipa: „Super sam se provela sinoć“, imate dokaz da je čistokrvni ženskaroš. A kad vidite njegove odgovore u kojima ih ponovno poziva na druženje, trebalo bi vam biti jasno da je zainteresiran za cijeli ženski rod i da ste samo jedna u nizu.

Solira već dulje. Nije bio u vezi godinama i kaže da ga ne zanima ozbiljan odnos. Treba li uopće nešto dodati. No ako je u njegovoj ljubavnoj prošlosti nekoliko veza koje su trajale dulje od pola godine, vrijedi se potruditi.

Ne može se oduprijeti flertu. Skužit ćete ga kad ste zajedno vani, a on svima posvećuje više pažnje nego vama. Razgovara s drugim ženama dulje nego s vama i gleda druge više nego vas. Biti s njim je pravo gubljenje vremena.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt