Tata me je iznevjerio – Page 3 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Tata me je iznevjerio

Dok smo se sreðivali, pogledala me je kao razmaženo dete koje nije dobilo omiljeni slatkiš.

– Tek pada veče, pred nama je kraj smene, moj prazan stan i cela noć. Treba samo da se strpiš do tada. – šapnuo sam joj na uvo, zagrlivši je s leða i prešavši vrhovima prstiju preko čvrstih sisića.

Samo se nasmešila i tiho zastenjala. Kad su stigle kolege iz sledeće smene, pravili smo se blesavi, naravno, i bez mnogo okolišanja krenuli kući. Mojoj, naravno. Ona je vozila golfa, ja sam bio peške. Kad smo seli u auto, umesto menjača uhvatila se za moju kitu. Pogledao sam je. Sevala je očima. Povukla me je za glavu i poljubila i dalje mi šašoljeći muda. Nežno sam je odgurnuo i rekao:

– Ne u kolima, u mom stanu. Što duže čekaš, to je slaðe kad to i dobiješ. Samo se strpi i prati moju igru, nećeš zažaliti.

Nije progovarala, besno je ubacila u brzinu i dodala gas. Dok je vozila, lagano sam joj mazio kolena i unutrašnji deo butina. Da se ne dogodi nešto neplanirano, dok sam otključavao vrata, rekao sam joj da se raskomoti u mojoj sobi dok ja nešto izvadim iz zamrzivača. Objasnio sam joj gde je spavaća soba i rekao joj da me ne čeka obučena. Nekim čudom, poslušala je bez reči.

Odjurio sam u kuhinju, oslobodio se odeće i uzeo dve kocke leda iz frižidera. Kad sam ušao u sobu, video sam je golu na krevetu kako se mazi po telu. Mesečina je obasjavala skoro celu prostoriju i celoj slici davala poseban šmek.

– Zatvori oči i opusti se. – rekao sam tihim glasom. – Prepusti se onome što ćeš sada osetiti i doživećeš nešto novo i isto toliko lepo. Veruj mi i samo se prepusti.

Trgla se kada sam je dodirnuo ledom, ali sam joj tihim glasom dao do znanja da je sve u redu i uspela je vrlo brzo da se opusti.

– Tako je… Samo uživaj i ništa drugo… – govorio sam tiho.

Prelazio sam joj ledom preko stomaka, butina, blizu mace gde je koža osetljiva na doddir, preko bradavica… Svaki taj pokret lagano sam pratio jezikom, klizeći po njenoj koži naježenoj od leda. Zaustavio sam se na bradavicama koje su ionako čvrste od uzbuðenja, od leda postale još čvršće. Pošto se i led istopio, pozvao sam je da ustane i rekao joj da sedne na ivicu kreveta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt