Mnogo patim u braku – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo patim u braku

Živimo na 11-om spratu solitera. Ovo mi je drugi brak i mislila sam da gore od prvog muža ne mogu da nađem, ali ova 3 mjeseca koliko sam sada u braku gora su mi od 15 godina koliko sam patila u prvom.

Zgrabio me za kosu i bukvalno odvukao do ruba balkona zato što sam mu rekla da želim da se razvedemo. GROZNO… Na rubu balkona me pitao: Jel stvarno želiš da me ostaviš…

I sad se tresem od straha. PSIHOPATA! Da sam barem ranije znala kakav je… Živa iz braka neću izaći, tako mi je rekao! Ne znam šta da radim… više njegove svakodneven ispade ne mogu trpiti, nejgovo alkoholiziranje, maltretiranje, a moram, jer ga ne mogu, NE SMIJEM ostaviti

BONUS:

Jednom loš seks, uvijek loš seks? U ove mitove morate prestati vjerovati

Mit broj 1: Ako je seks loš, veza je osuđena na propast

Pogrešno. Za razliku od filmova, seks neće uvijek biti odličan prvi put – nervozni ste, ne poznajete partnerovo tijelo kao ni on vaše i oboje vjerojatno imate nerealna očekivanja. Dajte si vremena. Ako vam se zaista sviđa, ali radi nešto što mrzite, pričekajte malo dok se ne budete osjećali dovoljno ugodno da pričate s njim o tome. Najčešće najbolji seks dolazi s vremenom i praksom.

Mit broj 2: Ako imate neusklađene seksualne nagone, veza postaje katastrofalna

Iskreno – koliko su šanse da pronađete nekog s identičnim seksualnim nagonom? Slabe. Kod većine parova postoji nepodudarnost kada jedan partner želi seks, a drugi nije baš raspoložen. To možda nije očito u početku, ali bit će kako će se veza razvijati. Ako je sve ostalo u redu u vezi, pronaći ćete kompromis. To znači da će jedno od vas ponekad pristati na seks i kada baš neće biti raspoložen. I to je u redu – ljubav je davanje i primanje.

Mit broj 3: Ako je loš u krevetu, uvijek će biti loš

Biti dobar u krevetu je isto kao i biti dobar u bilo čemu – zahtijeva praksu. Ako vaš dečko nema baš previše iskustva u seksu, žensko tijelo mu je neistražen teritorij, što znači da će trebati neke smjernice i upute. Vjerojatno će biti i više nego sretan da dobije smjernice. Ne očajavajte – pomozite mu. Tko zna, možda se pretvori u najboljeg ljubavnika kojeg ste ikad imali.

Mit broj 4: Ako ga privlačite, uvijek će biti raspoložen za seks

Odrastali smo u uvjerenju da muškarci imaju seksualni nagon koji ne mogu kontrolirati. Većina muškaraca osjeća posljedice stresa, gnjavaže na poslu i drugih obaveza, i to može jako utjecati na njihov libido. Dajte mu vremena i prostora da se odmori i opusti. Ako nema neki ozbiljniji problem, vratit će se u formu čim se smanje pritisak i stres.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt