Čekala sam osvetu – Ispovesti
Ispovesti

Čekala sam osvetu

Najbolja drugarica je spavala sa mojim dugogodišnjim dečkom nakon toga sam prekinula sa tim momkom. Njoj sam to oprostila ali nikad joj nisam zaboravila i čekala sam pravi trenutak za osvetu.

Nakon 4 godine došao je i taj dan, dan za osvetu. Aj dan je bio dan njenog vjenčanja, znala sam da mi je to idealna prilika da joj vratim za sve što mi je uradila i da ću joj obilježiti njen dalji život, kao što je ona obilježila moj. Prije same ceremonije vjenčanja sam joj sipala malo mlijeka u njen skok. Znala sam da je alergična na mlijeko i da je samo mala količina potrebna da joj izazove alergisku reakciju. Nakon nekih 15-ak minuta ona je dobila osip po celoj koži, a svom sekundom po njenoj koži je izlazilo sve više crvenih mrlja. Vrištala je i plakala zato što to nije mogla pokriti šminkom, izgledala je kao da je šugava.

Htjela je otkazati vjenčanje ali onda se posvadjala sa dečkom jer on nije htjeo da se blamira i otkazuje vjenčanje. Morala je biti mlada to veče i baš svi su je cijelo veče kiselo gledali, mnogi nisu smjeli čak ni da je dodirnu, da joj prođu jer su mislili da je neka zaraza je spopala.

BONUS:

Kontrola nad seksualnom željom, nervoza, panika… Što vam sve govori vaš orgazam?

Related Articles

Svijet je ponekad doista ludo mjesto, a očiti dokaz tome je što ljudi nisu u stanju neke lijepe stvari ostaviti na miru, već ulažu novac, vrijeme i energiju kako bi ‘dokazali’ potpune ludosti, kao što je bio slučaj sa studijom posvećenom dokazivanju kako su žene koje preferiraju klitoralne orgazme na neki način rastrojene i poremećene. Jesu li ovakva istraživanja inicirana izrevoltiranim mačo muškarcima koji nisu mogli i htjeli prihvatiti činjenicu da žene mogu doživjeti orgazam i bez da imaju posla s penisima pa su nas htjeli svrstati u kategoriju zlih vještica, ne znamo, no manje bitno. Bitno je da su istraživanja provedena i da su dala neke zanimljive podatke!

Dobra vijest je da je studija koja je objavljena u časopisu ‘Journal of Sexual Medicine’ pokazala kako je sve što nas je Freud učio po ovim pitanjima – sranje, a znanstvenici su išli toliko daleko da su insinuirali kako je moguće da žene koje preferiraju klitoralne nad vaginalnim orgazmima imaju veću kontrolu nad seksualnom željom.

Kako bi ispitali svoje teze, znanstvenici su detaljno ispitali 88 žena u dobi između 18 i 53 godine sve o njihovim orgazmičnim iskustvima, prijašnjim seksualnim iskustvima te povijesti depresije, nervoze i panike. Također su ispitanicama pokazivani i razni filmovi, kako normalni, tako i oni seksi, te se tražilo da one na njih reagiraju kako bi reagirale i inače te da se poslije izjasne o tome koliko su uzbuđene.

Studija je otkrila kako većina žena (njih 64%) najčešće orgazam postiže kombiniranjem klitoralne i vaginalne stimulacije. No, one žene koje su se izjasnile da im je važnija klitoralna stimulacija pokazale su da imaju veću kontrolu nad seksualnim uzbuđenjem. A unatoč Freudovim tumačenjima da su takve žene na neki način mentalno nestabilne, znanstvenici su potvrdili da ne postoji nikakva povezanost između preferencija u vidu tipa orgazma i postojanja problema s depresijom, nervozom i/ili panikom. Sorry Sigmund, ali ovo si malčice krivo skopčao!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt