Matori lažov me ostavio – Ispovesti
Ispovesti

Matori lažov me ostavio

Matori lažov me ostavio… Kada sam momku rekla da sam trudna, momentalno me ostavio. Sada sam već u 8-om mjesecu trudnoće. Matori lažov iz Švajcarske. Govorio kako če se zbog mene razvesti, kako sam ja njegova sreća… Sve je lagao.

Sa svojih 19 godina postala sam predmet ismijavanja u gradu. Govore mi da sam… GROZNO šta sve proživljavam. Prije dva dana sam ovakva sa stomakom do zuba srela bivšeg momka kojeg sam ostavla zbog ovog glupog matorca iz Švicarske. Svašta sam doživjela, ali tako sam se šokirala kada mi je moj bivši momak juče rekao da me ne osuđuje, da me ne mrzi i ono što me je bukvalno “izulo iz cipela” rekao mi je da je spreman da me oženi i to prije nego se porodim. Rekao mi je da moje dijete ne smije dobiti etiketu “ko.ileta”. Toliko ružnog sam prošla u zadnjih nekoliko mjeseci od kako mi je stomak porastao da sam iskreno mislila da je sarkastičan i da me na taj neki čudan način ponižava.

Pitala sam ga da li se zeza ili stvarno to misli, a on mi je tada pružio ruku i rekao: “Ako želiš da se udaš za mene idemo odmah do zlatare da to ozvaničimo jednim prelijepim prstenom…” Vjerujte proplakala sam od šoka, sreće, STIDA što sam takvog muškarca ostavila zbog nekog lažova iz Švajcarske. Iskreno nemogu da vjerujem da mi se ovo dešava. Juče sam bila i kod njegovih roditelja i nećete vjerovati niko nije ni spomenuo to što sam trudna sa drugim muškarcem. Iduće sedmice ćemo se vjenčati i moje dijete će imati OCA.

Ne znam kako da opišem svoju trenutnu sreću, znam samo da ću biti, da ću se truditi da budem najbolja supruga, ali i snaja koja postoji. Zato svim curama želim daporučim da dobro razmisle prije nego urade nešto poput mene, ali i ako se nađu u situaciji poput moje, jer to je stvarno lako moguće u današnje vrijeme, ne gubite nadu, vjerujte u bolje sutra… Ja sam dokaz da je moguće!

BONUS:

Ovo su znakovi koji predviđaju prekid veze

1. GUTATE FRUSTRACIJE
Došlo je do svađe i imate potrebu razgovarati s dečkom, no vi to ne radite, nego zamišljate razgovor u kojem mu objašnjavate sve što vas muči a to ne možete provesti u stvarnost – onda imate ozbiljan problem. Naime, stručnjaci tvrde da ste svjesni da imate drugačije stavove te da razmišljate drugačije od njega, ali ako mu to zaista kažete, doći će do još većih problema te zahlađenja odnosa. Progutane frustracije prije ili kasnije izlaze na površinu, a tada neće biti happy enda.

2. ANALIZIRATE SVAKI POSTUPAK
Ako već neko vrijeme često analizirate koliko se zapravo žrtvujete i čega se sve odričete da bi veza bila uspješna – a partner ne vraća istom mjerom, velika je vjerojatnost da nešto nije u redu. Ako brojite tko je koga koliko puta poljubio, dao kompliment, rekao oprosti ili napravio nešto lijepo, to odaje vaše nezadovoljstvo.

3. NE MOŽETE ZAMISLITI ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST
Pomisao na budućnost s vašim dragim izaziva kod vas nelagodu, a i želudac vam se počne okretati od muke? Sve češće razmišljate o tome kako bi bilo genijalno da ste solo, izlazite bezbrižno s ekipom i planirate si dan kako vam odgovara? To su očiti znakovi želje za osamostaljenjem, odnosno odvajanjem od partnera. No budite oprezni: mnoge cure (a i dečki) često tako razmišljaju, ali ne pomisle što doista gube kad veza pukne…

4. ŽELITE BITI NETKO DRUGI
Primjećujete kako cura i dečko sretni i zagrljeni guguću na klupici u parku, kako vaš susjed najmanje jednom tjedno ženi kupuje cvijeće, kako vaša frendica uživa u svakoj sekundi s dečkom i nikad nije živčana ili frustrirana, a povrh toga vaše nezadovoljstvo opravdavate lošom vezom i krivnju prebacujete na partnera? Ako doista mislite kako bi vaša veza bila bolja da se vaš dečko više potrudi, znači da niste pomislili, čak i ako je to istina, što biste vi mogli napraviti da veza bude bolja. Stoga dobro razmislite želite li uložiti trud u vezu, to jest želite li uopće biti u vezi – kako god, važno je da razgovarate s partnerom o svemu što vas muči.

5. AKCIJE MEĐU PLAHTAMA SVE JE MANJE
Sve rjeđi seks obično je odraz problema u vezi. Naime, teško je održavati tjelesnu bliskost ako nema emocionalne. Stručnjaci kažu da mnoge veze funkcioniraju – čak i ako postoje problemi – ako je seks dobar. No kad zahlade seksualni odnosi, probleme je nemoguće tolerirati. I ovdje, kao i kod svih znakova, vrijedi univerzalno pravilo: trebali biste popričati s partnerom te razmotriti kako ćete se ponovno zbližiti ili se jednostavno u miru rastati – ako više niste sigurni da među vama ima dovoljno ljubavi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt