"Moja starija šefica ne želi vezu, ali me stalno zove na se*s" – Ispovesti
Ispovesti

“Moja starija šefica ne želi vezu, ali me stalno zove na se*s”

On ima 19, a njegova šefica 49 godina. Njihova veza započela je nakon što ga je šefica došla posjetiti kod kuće poslije njegove prometne nesreće

– Uživao sam u strastvenom seksu sa svojom starijom šeficom. . Htio sam postati ozbiljniji s njom, ali mislim da nikad neću prestati biti njezina tajna. Skupi pokloni, romantični vikendi daleko… Pokušao sam joj pokazati da ću se dobro ponašati prema njoj, ali čini se da je ne zanima pravi odnos – napisao je jedan muškarac za The Sun.

On ima 19, a njegova šefica 49 godina. Njihova veza započela je nakon što ga je šefica došla posjetiti kod kuće poslije njegove prometne nesreće. Tada je osjetio seksualnu privlačnost i kemiju među njima te je odlučio biti hrabar i poljubiti je.

– Na kraju smo se poseksali na sofi mojih roditelja. Nisam mogao vjerovati da mi se to događa. Nakon toga, imali smo seks dva ili tri puta svaki tjedan. Bilo je ludo. Ima troje djece i unuka koji se rodio dok smo bili zajedno.

Mislio sam da je sve u redu među nama, ali onda sam saznao da s kojim se viđa. Htio sam riješiti stvari na romantičnom putovanju u Pariz, ali mislim da je među nama gotovo – nastavio je.

– Da, nažalost, zvuči kao da je gotovo. Iskoristila te je, ali zaslužuješ bolje. Ne želite biti crna ovca u njezinoj obitelji niti na poslu. Recite joj da je bilo prekrasno, ali sada ste spremni za nešto više od samo seksa. Cijenit će što završavate tamo gdje ona to nije mogla – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt