Našalio sam se sa suprugom, ali to me koštalo – Ispovesti
Ispovesti

Našalio sam se sa suprugom, ali to me koštalo

Našalio sam se sa suprugom, ali to me koštalo… Odlučio sam uvjeriti suprugu da imam drugu, jednostavno da vidm njenu reakciju da se malo našalim. Karmin na košulji, duge ženske dlake na kaputu, česte poruke sa nepoznatog broja koje primam već su je poprilično zabrinule.

Osjećam kako sam je ubijedio da je varam. Juče sam u fotošopu napravio par fotografija, mene i njene najbolje prijatljice i ostavio slučajno na mjestu gdje može lako da vidi. Želio sam se malo našaliti sa njom, međutim, kada sam danas došao sa posla ŠOKIRAO SAM SE! Ušao sam u stan i zatekao moju suprugu sa našim poštarom, bili su u našem krevetu.

Počeo sam da plačem od muke, ali moja supruga mi se u lice smijala i govorila “ako možeš ti mogu i ja!”…

Pokušao sam joj objasniti da sam je cijelo vrijeme zezao i da je nikada ne bih prevario, međutim nije mi vjerovala. Nakon svega… nakon što je poštar otišao nekako sam je ubijedio, fotografije su bile jasno fotošopirane.

Ne znam šta da radim, kako dalje, volio sam je, volim je… ali pred mojim očima će vječno ostati slika nje i poštara. Mislim da sam si zezanjem uništio život

BONUS:

Ima li vagina ‘bolji okus’ ako jedem ananas? Odgovaramo na najškakljivija pitanja o seksu

Kažu da je uvijek pametnije pitati nego praviti se pametan i upropastiti stvar. Iako nam je ponekad teško ili neugodno razgovarati o seksu, to ne bi trebalo biti tako. U nastavku saznajte odgovore na neka od najškakljivijih pitanja o intimnim odnosima.

Mogu li zatrudnjeti u jacuzziju?
Nemoguće. Spermatozoidi ne mogu preživjeti u vrućoj vodi.

Može li se penis tijekom seksa zaglaviti u vagini?
Može, ali to je vrlo rijetka pojava koja traje nekoliko minuta i prestaje sama od sebe. Tek rijetki slučajevi završavaju intervencijom doktora.

Zašto muškarci imaju jutarnju erekciju?
To je dio normalnog ciklusa spavanja povezan s REM ciklusom tijekom spavanja i cirkulacijom krvi i nema nikakve veze sa seksom.

Ima li vagina „bolji okus“ ako jedem ananas?
Nema. Ananas ne poboljšava okus vagine, niti ima ikakav učinak na okus sperme.

Mogu li zatrudnjeti od oralnog seksa?
To je u pravilu nemoguće. Poznat nam je jedan slučaj kad se to zapravo dogodilo, ali pod određenim okolnostima.

Zašto moram piškiti svaki put kad doživim orgazam?
To najvjerojatnije ima veze sa stimulacijom G točke za vrijeme seksa budući da se radi o vrlo osjetljivom tkivu sklonom nadražajima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt