Dečko me pozvao kod sebe – Ispovesti
Ispovesti

Dečko me pozvao kod sebe

Dečko me pozvao kod sebe… Pre par dana dečko me je pozvao kući gde su bili njegovi bližnji, među kojima je i njegov brat od strica. To je lik koji mi je bio veoma drag.

Naime, sa dečkom sam već godinu i po dana u vezi, svi navaljuju na njega i mene da se uzimamo, ali tog dana njegov brat je pio i počeo da me merka i ja sam njega gledala, gledala ga sa nekulturom. Otišla sam u toalet, nakon kratkog vremena na vratima ugledala sam NJEGA, rođaka mog dečka i tu sam zavrsila s njim.

BONUS:

Od sramežljivog poljupca do urlanja iz sveg glasa: Prvih 5 najslađih trenutaka svake romanse!

1. Prvi poljubac jedan je od prvih pokazatelja kompatibilnosti. I iako to ‘romantično’ prvo razmjenjivanje sline zapravo najčešće ne ispadne romantično, dovoljno je posebno da ga pamtimo zauvijek.

Related Articles

2. Prvi seks miljama je udaljen od prvog seksa u našoj glavi. On je nespretan, čudnog ritma, neusklađen, simpatičan, nervozan, pomalo smiješan. I on je tek početak pronalaženja onog savršenog ritma koji vas drži zajedno.

3. Prva svađa uglavnom se svodi na pokušaje izbjegavanja grubih riječi koje zapravo ne potraje dugo i svađa vrlo brzo eskalira i postaje prava svađa. Na našu veliku radost, postoji nešto što se zove pomirbeni seks!

4. Prve suze. Obično slijede nakon prve velike svađe, a prethode pomirbenom seksu. Najčešće ste vi ta koja plačete, on je taj koji zamišljeno sjedi i iskreno mu je žao, a par sati poslije ponovno se zajedno smijete kao da se ništa nije dogodilo.

5. Prvi ljubomorni ispad. Prvo pravilo svake uspješne veze je ne davati partneru razloga za ljubomoru. No na ovom se pravilu poskliznu i oni najbolji i rasprava uzrokovana ispadom ljubomore samo je pitanje vremena. Važno je zapravo odvagnuti koliko u toj ljubomori doista ima logike.

6. Prvo zajedničko putovanje savršena je prilika za istinsko upoznavanje. Kada smo izvan svoje sigurne zone i u potpuno novom okruženju, na površinu u trenu isplivaju naše najbolje kvalitete, ali i naše najgore mane.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt