“Dve cure na plaži su bezobrazno komentarisale ostale” – Ispovesti
Ispovesti

“Dve cure na plaži su bezobrazno komentarisale ostale”

Prošle godine sam bila u Španiji na moru i videla tipične dve seljačice. Jednog dana na plaži sam uzela ležaljku pored dve žene koje su poreklom sa Balkana. Imale su od prilike 40ak godina i pričale su našim jezikom, i to malo glasnije, valjda jer su mislile da ih niko neće razumeti.

Za ta dva sata koje sam provela pored njih sam se naslušala svakakvih uvreda koje su upućivale drugim devojkama na plaži. Komentarisale su tuđe butine, grugi, zadnjice, stomake, kožu, dlake. Npr devojke koje su nosile jednodelne kupaće su zvale “celulitare koje se ne smeju skinuti” i pričale su kako onda ni ne treba da idu na plažu kad su već iskompleksirane… a devojke koje su nosile oskudnije kupaće su nazivale “ku*vice”.

Bilo je tu još dosta uvreda i naziva, ovo su samo neki od njih. I što je najsmešnije, te dve žene su izgledom daleko ispod proseka, zato ih verovatno i drmaju toliki kompleksi. Samo mi nije jasno zašto imaju potrebu da tako javno iznose svoje bezobrazne stavove? Ako nemaš ništa lepo da kažeš, onda ćuti!

BONUS:

I vi vidite penise u svemu? Ovaj Instagram profil zna točno o čemu pričate

Ako ste se ikad pitali postoji li neki naziv za ljude koji u svemu vide oblik penisa odnosno je li riječ o nekakvom poremećaju, slobodno se opustite. Riječ je o jednoj vrsti pareidolije, vrlo česte i vrlo bezopasne pojave ne direktno vezane za penise.

Naime, pareidolija je fenomen pridavanja smisla nasumičnim prizorima ili zvukovima, a možda najpoznatiji oblik jest prepoznavanje oblika i lica u oblacima.

U ovom slučaju, pričamo isključivo o penisima – penisima u oblacima, penisima na cesti, penisima na automobilima ili pak dobrim starim penisima u našoj jutarnjoj kavi. Pripišite to kroničnom nedostatku socijalizacije, ali netko je na Instagramu nedavno otvorio profil @dicksruletheworld, a mi smo ga kao dobri, uzorni i pošteni građani morali podijeliti s vama.

Zato, sljedeći put kad u nečemu totalno nepovezanom vidite penis, ne brinite, niste ništa prljavijeg uma od svih nas.

A dok vi uživate u prizorima, mi ćemo vas počastiti s nekoliko fascinantnih činjenica o penisu.

Prva erekcija događa se puno ranije nego što mislite. Štoviše, muške se bebe poprilično često rađaju s erekcijom, a istu je moguće vidjeti i na ultrazvuku nakon što se spolni organi u potpunosti formiraju.

Penis je dvostruko duži nego što mislite. Odlična vijest za frajere diljem svijeta unatoč tome što se onaj drugi dio nalazi unutar tijela, ali hej, činjenica je činjenica.

Ono s brojem cipela je mit. 1993. napravljeno je istraživanje i ne, veličina cipela nema baš apsolutno nikakve veze s veličinom njegovog penisa. S druge strane, u maloj mjeri ima veze s dužinom njegovog kažiprsta pa….

Tijekom REM faze sna, muškarci obično iskuse 3-5 erekcija tijekom svake noći. Iako još uvijek ne znamo točan razlog zašto se to događa, vjeruje se da se erekcija događa kako bi se spriječilo uriniranje u krevetu.

Većina frajera nema apsolutno nikakvu kontrolu nad ejakulacijom. To je djelomično tako zato što ejakulacija nije povezana s njihovim mozgom već s kralješnicom. S druge strane, mozak može igrati ulogu u privremenoj odgodi ejakulacije zbog čega frajeri nerijetko razmišljaju o nekim totalno neseksi stvarima kako bi seks trajao dulje. Nemojte im zamjeriti, to rade zbog vas.

Ne postoji jedan točan smjer erekcije. Penis tijekom erekcije može biti usmjeren prema lijevo, desno, gore, dolje pa, ako ste se ikad brinuli o tome zašto njegov ne izgleda poput drugih, najčešće se ne radi o apsolutno ikakvom problemu.

Ne postoji nikakva korelacija između flacidnog penisa i penisa u erekciji kada je u pitanju veličina. Drugim riječima, ako penis u flacidnom stanju izgleda maleno, nitko ne garantira da tijekom erekcije neće znatno narasti i obrnuo; neke erekcije znaju napraviti vrlo malu razliku u veličini.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt