Mnogo me tištilo ono što sam uradila mužu – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo me tištilo ono što sam uradila mužu

Mnogo me tištilo ono što sam uradila mužu… Nakon mnogo godina braka prije 6 mjeseci sam ostala trudna. Međutim spoznaja da to dijete koje počinje da raste u meni nije plod mog voljenog muža me je nekako tištilo, mučilo Dijete u mom stomaku bilo je plod prevare, laži Nakon svih pokušaja prevarila sam mog muža sa nepoznatim momkom i dijete u meni bilo je te nepoznate muške osobe.

Svakim danom osjećaj sreće i zadovoljstva bio je sve manji, a osjećaj kajanja i žaljenja sve veći. Moj muž je najbolja osoba na svijetu i svakim danom sam se sve više kajala zbog onoga što sam uradila. Kada sam bila u trećem mjesecu, odlučila sam da abotiram Otišla sam na kliniku i abotirala sam bebu koju sam godinama priželjkivala, bebu koja mi je bila najveća želja u životu, jednostavno cijena svega toga bila je prevelika.

BONUS:

‘Slan, kao kad si ližete dlan’: 12 ljudi pokušalo je opisati kakvog je okusa penis

U slučaju da niste primijetili, internet je u posljednje vrijeme postao ekstra zabavno mjesto. Štoviše, ljudima je toliko dosadno da u posljednje vrijeme dijele svoja iskustva po pitanju oralnog seksa, točnije, pokušavajući nam dočarati kakvog je okusa penis.

Iskustva su različita i nadasve maštovita, a što je najbolje, opisi nemaju gotovo ništa zajedničko. Je li moguće da je svaki penis toliko različit ili je to jednostavno jedna od onih stvari koju doživljavamo na posve drugačiji način?

Iako vjerojatno nikada nećemo saznati odgovor, odgovori su urnebesni:

1. “Doživljavam ga poput trulog dijela voća, ali u ovom slučaju ljudskog tijela. Drukčije je, ne nužno užasno neugodno, ali definitivno ne i najukusniji dio.”

penis 3

2. “Ovisi. Ako je nedavno opran, ima okus po koži i sapunu. Ako nije, onda je to kombinacija slanoće i uobičajenih muških mirisa.”

3. “Moje mi iskustvo nalaže da bih radije popila izbjeljivač. Odvratno.”

4. “Poput kobasice.”

5. “Nešto poput prsta, ali puno vlažnije.”

penis

6. “Slani novčići u mlijeku.”

7. “Ako imate čiste ruke, probajte polizati dlan. Sada znate kakav je okus penisa. Nema na čemu.”

8. “Za mene je okus identičan jedenju kukuruznih pahuljica s mlijekom. Ne mislim na spermu već baš na okus penisa. Hm, možda sam to samo ja? Mlijeko i kukuruzne pahuljice! Stvarno!”

9. “Božanstveno. Okus je savršena kombinacija slanog i slatkog, poput čokolade sa slanim štapićima. Njegov me miris podsjeća na dug dan nakon kampiranja…savršena kombinacija znoja i muške kolonjske vodice. Divno.”

penis 2

10. “Okus doista nije ništa posebno. Ako je frajer malo znojan, okus je sličan siru i gljivama, ali ni blizu onako odvratno kao što zvuči. Ništa previše jako, vrlo suptilan okus.”

11. “Okus je kombinacija prljave odjeće i tuđeg prsta u vašim ustima. Također morate uzeti u obzir i je li penis obrezan ili nije. Iz vlastitog iskustva znam da je okus potpuno drukčiji.”

12. “Ima okus po smrti… i malo jagode.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt