VIC DANA: Kad ne možes da se suzdržiš – Ispovesti
Ispovesti

VIC DANA: Kad ne možes da se suzdržiš

Ono kad ne biraš gde guraš: Jedan čovek je dugo radio u pekarskoj industriji. Dolazi on kući, smrknut, uplašen, postiđen. Pita ga žena:

“Šta ti je?”
“Ma pusti, sramota ma da ti kažem.”
“Ma kaži, toliko godina smo u braku… Ako meni ne možeš, kome ćeš?”
“Ljutićeš se…”
“Neću, obećavam.”
“Ma tamo u firmi, stojim pored mesilice za testo, gledam kako okreće ono testo i došlo mi da gurnem p.nis u nju, i svrš.m.”
“Nisi valjda to uradio???”
“Jesam …”
“Ja ti savetujem da odeš psihologu. To baš i nije normalno.”
“Ne mogu, sramota me bilo kome da kažem za svoju bruku…”

Prošlo tri meseca… Vraća se muž opet postiđen.

“Šta se desilo?” pita ga žena…
“Jel se sećaš kad sam gurnuo p.nis u mesilicu za testo i svrš.o?”
“Da. Opet si to uradio???”
“Nisam mogao da se suzdržim…”
“I?”
“Otpustili su me…”
“A šta su uradili sa mesilicom za testo?”
“Sa Tanjom? I nju su otpustili.”

BONUS:

Dragi frajeri, postoji lista stvari koje (pliz) NEMOJTE raditi i stvari u kojima ste nas dobili – odmah!

Čak i najbolji od najboljih frajera, oni koje žarko želimo upoznati i osvojiti njihova srca i skinuti do pasa (ne nužno tim redoslijedom), ponekad znaju toliko fulati u nekim stvarima da u trenutku gube sve ono što ih čini toliko neodoljivima. Iskreno, smatramo da je to ogroman gubitak stvarno dobrog frajera koji su ionako velika rijetkost. Zato nam nakratko posvetite svoju pažnju. Obećajemo – na kraju svi odnose pobjedu.

PRESTANITE. ODMAH.

Penistagram
Doista, nakon što smo vam toliko puta naglasili koliko nam je to neukusno i neshvatljivo, jednostavno je bizarno da uz milijun različitih načina udvaranja vi i dalje ustrajete u fotkanju vašeg alata. Reći ćemo to još jednom – ne, to nije privlačno i te nas poruke ne tjeraju na seksi maštarije, tjeraju nas na smijeh. Nad njima se zgražamo u društvu svojih frendica. Mislite da se šalimo? Bacite oko na umjetnicu Sorayu Doolbaz i njezine urnebesne fotke na dicture.com Dečki, večera ili piće i dalje su dovoljno dobra ideja spoja, ali ako i dalje ne želite popustiti, za svoj vlastiti penis… ovaj, ponos, bacite oko na critiquemydickpic.tumblr.com za nekoliko savjeta prije sljedeće sesije.

Modni promašaji
Osim ako ste pripadnik boy benda iz 00-ih, ne možete i nikad nećete moći izgledati dobro u bijelom od glave do pete. Iskreno, izgledate poput potplaćenog asistenta u psihijatrijskoj bolnici. I, osim ako u slobodno vrijeme radite kao Jacksonov imitator, nikad, ali baš nikad nemojte nositi bijele čarape s tamnim cipelama ako se ikad mislite seksati. Čak ni onda. Nadalje, iako vaše majice s natpisima i crtežima iz vaših omiljenih igrica/crtića neće ostati nezamijećene, to rijetko znači išta pozitivno. Super je što volite Iron Mana, ali to može biti seksi samo ako ste Robert Downey Jr., a što se tiče one s „Nisam ginekolog, ali mogu pogledati“, odlična je… za brisanje prašine. Iskreno, nezrelo je, a glumiti majku odraslom djetetu jednako je seksi kao i natjecanje u podrigivanju.

Jezivi „seksi“ razgovori
Što je to s vama frajerima i preuranjenim, prebrzim, pretjeranim i pregroznim seksualnim nagovještajima? Vjerujte, onda kad budemo htjeli nešto takvo, javit ćemo vam. U međuvremenu se pitamo što se to dogodi tom super zgodnom i sofisticiranom frajeru kad nakon sasvim normalnog razgovora eskalira na: „Dobro je da nosim rukavice jer te inače ne bih mogao ni dodirnuti koliko si vruća“. Koristi li taj pristup sa svim ženama. Doista, ne koristite te ulete osim ako ih možete spasiti stvarno odličnom forom, a vjerujte, ovima nema spasa.

Spojevi/putovanja iznenađenja
Gotovo je univerzalno mišljenje da nijedna cura ne želi romantičnu večer s nenajavljenom vožnjom motorom. Znate, mi volimo izgledati lijepo kad idemo na spoj i u to ulažemo puno novaca, vremena i truda. Zbog toga unaprijed razmišljamo o mogućem vremenu, destinaciji, temperaturi i aktivnosti koja nas očekuje i posljednja nam je stvar na pameti nešto što će uništiti našu frizuru. Isprobajte – odvedite simpatičnu i veselu kovrčavu curu na romantično tropsko putovanje bez upozorenja i vrlo ćete brzo upoznati onu njezinu stranu za koju ste bili uvjereni da uopće ne postoji. Ne, nema veze što vaša ideja uključuje zalazak na pješčanoj plaži – ne ako joj niste dali priliku da ponese svoje omiljene preparate.

Signali, signali, signali!
U onom trenutku kad pomislite da ste ju uhvatili i sve što morate učiniti je povući ju k sebi, najbolja stvar koju možete napraviti jest u potpunosti zaboraviti na sebe i svu svoju pažnju posvetiti njezinim željama. Očistite glavu svih svojih misli i obratite pažnju na njezin govor tijela, izraz njezinog lica, njezine oči i to jeste li joj dopustili da izgovori jednu složenu rečenicu. Možda se čini čudno, ali žene doista neprestano šalju signale i vaša je jedina (i najgora) pogreška ignorirati ih. Svijet je prepun odbijenih muškaraca na oporavku. Činjenica je da smo odgojene da budemo pristojne i to što se smijemo vašim šalama ne mora nužno značiti da želimo spavati s vama. Molim vas, okanite se svog ega i poštedite nas neugodnosti.

A SADA ONO DOBRO.
#HOĆEMOJOŠ

Dobri stari maniri
Definitivno volimo moderne frajere otvorenog uma i čvrstog stava, ali molim vas, ne s Tatom. Pravi dečki ovo znaju – ništa nas ne topi više od toga kad baš super romantični, ali i umjereno zločesti dečko upozna Tatu, pogleda ga ravno u oči, pruži mu ruku i dopusti mu da ostane glava kuće. Isto je s Mamom – lude smo za vama kad ju razmazite svojom neometanom pažnjom dok vam priča o knjigama, a vi ju obasipate komplimentima i uživate u njezinoj kuhinji. Bez sumnje, takve bi frajere istog trenutka odveli u sobu iz djetinjstva. Budite pristojni prema našoj ludoj teti Branki i možda vas iznenadimo svojom starom školskom uniformom jer hej, stara škola u nekim stvarima nikad ne umire.

Ignoriranje stereotipa
Frajer koji zna da nismo baš sve odrasle uz isti scenarij u kojemu želimo dečka, vjenčanje, bebu i psa nažalost je prava rijetkost. Drago nam je što ne bježite od zastarjelih djevojačkih fantazija o „zauvijek“ i da ste sposobni razmišljati o budućnosti koja uključuje i nas. Pri tome mislimo na to hoćemo li otići na koncert sljedeći mjesec, ne kako ćemo nazvati svoje dvoje (do četvero) djece.

Prava predigra
Svim frajerima koji shvaćaju da, za nas, predigra ne znači onih par minuta prije orgazma, već sve ono prije i nakon, zaslužujete naš broj. I kako ih samo volimo. Samo nastavite gladiti naše bedro dok se vozimo u autu i nježno rukom prolaziti našim leđima dok kuhamo jutarnju kavu. Nemojte prestati slušati naše žalopojke i onda kad vam nije jasno u čemu je problem, nastavite nas gledati, promatrati i jednostavno biti uz nas, a onda uživajte u porastu temperature. Oprostite što vas bunimo, ali – i ovo je veliko ali – ako je ovo za vas vijest i upravo ćete to pokušati po prvi put, nikad, ali baš nikad nemojte upasti u zonu priljepaka. No dobro, podcijenili smo vas – vi ste sve to već sigurno znali.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt