Namestio ga je na moju VRELU i UŽARENU MAČKICU! Ulazio je teško i polako jer je bio POZAMAŠAN! – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Namestio ga je na moju VRELU i UŽARENU MAČKICU! Ulazio je teško i polako jer je bio POZAMAŠAN!

Sačekao je da se smirim i onda prepustio igru meni. Krenula sam polako. Mešala sam kukovima na njemu, nabijala se jako, polako, pa brzo, do kraja, pa samo na glavić. Izluđivala sam ga, a isto tako i sebe. Neverovatno sam uživala, a rukama sam mazila celo njegovo prelepo telo. Pogled mu se zamutio, disao je teško i stezao mi dupe rukama iz sve snage.

U jednom momentu me bacio sa sebe na kauč, legao između mojih nogu i nabio se u mene bez upozorenja, svom silinom. Počeo je da se zabija žestoko i do kraja! Ja sam ludela! Pičkica mi je bridela, ma celo telo mi je bridelo, na samom vrhuncu! Konstantno sam bila pred orgazmom i suzdržavala se, ne bi li osećaj potrajao što duže. Muzika se skoro i nije čula od nas dvoje. Posle 15 minuta, oboje smo bili nadomak orgazma. Gledali smo se direktno u oči. Gutao me je pogledom, kao što je moja pičkica gutala njegov kurac, kao savršeni kalup.

Njegov pogled, potpuno napaljen i zamućen, još više me uspalio. Moji mišići su počeli da se grče oko njega u naletima orgazma. Svršavala sam neverovatno, svaki mišić u telu mi je bio zgrčen, a do vazduha nisam mogla doći. Rukama sam stezala njegovo dupe, nabijajući ga još dublje u mene, a onda sam osetila njegove zube na svom vratu. Ujeo me je snažno, i tog trenutka sam osetila vrelinu sperme koja je kuljala iz njega, duboko u mene. Usporavao je ritam, još uvek se nabijajući, gurnuo mi jezik u usta i punio me narednih pola minuta, dok ja još uvek nisam mogla da se smirim od orgazma, stežući mišićima njegov kurac.

Posle minut, dva prestao je da me ljubi. Podigao se malo, nasmejao se i poljubio me u čelo. Izvadio je sad već potpuno mlitavi kurac, dok su se naši pomešani sokovi slivali iz mene. Legli smo jedno pored drugog, mazili se, ljubili i pričali do zore…

Kada sam ga ispratila, otišla sam u kupatilo da se spremim za spavanje. Legla sam, a na telefon je stigla poruka: “Hvala za divnu noć.”

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt