ZABRANJENO VOĆE SA DOMAĆICOM: Učila me svemu, ali sam je... – Ispovesti
Ispovesti

ZABRANJENO VOĆE SA DOMAĆICOM: Učila me svemu, ali sam je…

Život ponekad odvuče daleko u svemu pa i u ljubavi ma s koje strane gledišta ona bila među nama. Ponekad ljubav nema granica niti pravila, nema zakona i nema ničega što bi ju zaustavilo, sigurno. Seks ponekad ulazi kroz sitne pore života, ulazi u neke delove koje ni u snu čovek ne bi otkrio nikome, a ponekad oseća potrebu da kaže neki detalj života što ga muči. Možda su neki i srećno oženjeni, skrivaju svoje tajne u dubini tame, žive drugi život koji ih seća na grm zabranjenog voća kojeg su pobrali nekada davno.

Ponekad i lep seks i sva ta energija koja je nabijena u tom trenutku kad se ne misli osim da se uživa a kasnije možda, možda rekoh možda plati. Dogodilo se na današnji dan pre 20 godina, svaki taj datum me podseti na skrivene radnje bluda u kojima sam uživao do bestraga. Sećam se kako je sve počelo slučajno. Možda sam i ja jedan od idiota koji sere ovde i piše reči srama, možda.

Kao i svi mladi, voleo sam sport, voleo sam sve što vole mladi, stideo se nisam u to vreme, imao sam devojku. Uvek smo se nekako čoporativno družili, igrali neke glupe igre kao Limuna i Narandže i slične gluposti sve do zaloga koji su bili naštimani za poljubce koje su nekima trebali. Nisu ni sanjali da ja imam više iskustva od njih svih zajedno ali sam to krio. S njima sam se samo igrao a na drugom kraju igrališta života imao seks kao neki oženjen muškarac ali nisam bio tako kao on, bio sam onako brz i nekoliko puta sam to radio za redom. Rekao bi da sam jebavao kao zec, tako nešto ali sam jebavao i to često.

Svako veče jebavao sam svoju podstanarku, koja su primili moja majka i otac u našu veliku kuću. Počelo je sve sa povrednom njenih ruku od kiseline. Ostala je u bolnici nekoliko dana a posle na kućnu negu. Nije mogla da održava sam higijenu pa sam ja polako svaki put sve više i sve dalje odlazio sa pranjem njenog tela dok nije došlo do onoga što je počelo. Rekla mi je da je slobodno operem bez stida, prao sam je polako nisam više imao strah i sram.

Kad sam joj dodirivao grudi sa nasapunjanim rukama počela je da diše dublje i osetio sam da je zažmurila. To me je počelo nekako uzimati kao da to sve više želim ali nisam znao šta. Bila je dole u gaćicama u kadi. Jednom mi je rekla:

– Skini mi gaćice i operi me dole.

Nisam odmah to učinio ali kasnije jesam. Posle prvog puta želeo sam to stalno. Više nije ni imala ništa na sebi kad sam jr kupao. Pičku sam joj trljao polako, tako je želela. Osetio sam da voli kad uđe prst u nju. Grizla je svoju donju usnu i htela je sve više i više. Kasnije kad sam je brisao, posebno sam se zadržavao oko pičke koju sam jako gledao, bila je dlakava imala je crveni ulaz koji me zanimao. Kurac mi se kao mladom momku svaki put dizao što je primetila ali nije mogla da ga dodiruje jer je imala zamotane ruke. Redovno sam drkao posle toga.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt