TAŠTA IZ SNOVA! Kroz uzdah mi je šapnula: NAPUNI MI GU*U – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

TAŠTA IZ SNOVA! Kroz uzdah mi je šapnula: NAPUNI MI GU*U

Onda ga je, na moje čuđenje pustila, ustala i nastavila dalje kroz voćnjak.Pri kraju voćnjaka nalazila su se stara stabla i jedno pored kojeg smo prlazili imalo je grane koje se u visini grudi račvaju na dva pravca. Na to stablo sam se često penjao ili sedeo na tom račvanju. Krv mi je strujila vrlo brzo. Jedino o čemu sam razmišljao je guza moje tašte i u trenutku kad smo naišli na to stablo napravio sam jedan brzi korak.

Prišao sam sam joj iznenada! Krv mi je strujala! Levom rukom sam je uhvatio za kosu, desnom joj prišao licu. Prešao prstima preko usana i spustio ruku na njene grudi. Njene bradavice su bil čvrste, a grudi vrele! Obe ruke su joj bile iza leđa. Blago je savijala kolena da bi mogla da mi drži jaja jednom rukom dok mi je drugom masirala moj kurac koji je bio tvrd kao kamen i dok je to radila guzu mi je nabijala na glavić. Sa njenih vrelih grudi ruka mi je je skliznula između njenih nogu i prsti su se umočili u njenu vrelu pickicu. Ljubio sam joj ramena dok smo se masirali i goreli od želje, a ond sam se polako spustio, ona se naslonila na drvo, a moja glava je zašla među njene guzove i osetio sam savršen ukus njene pičkice koju sam tako slasno lizao da je nakon dva minuta počela da se trese i svrsava.

Počeli smo da se ljubimo kad sam joj sapnuo na uvo

– Šta ti je to u guzi? ( Nazire se biserno dugme i osećao sam parče stakla nosom dok sam joj lizao pičku).

-Sanjam te da me jebes u guzu odavno. Veceras sam je spremila za tebe.

Vratio sam se nazad iza nje i polako joj izvadio analnu igračku za širenje guze. Imala je miris koji me je palio. Lizao sam joj guzu i mazio prstićima vaginu dok nije opet svršila, a onda je klekla ispred mene uzela moj kurac tako duboko u grlo da nisam znao ni da je to moguce. Nakon nekoliko trenutaka počela je da se guši i onda ga je izvadila zadihana.

Ponovila je to nekoliko puta i kad je osetila da ću svrsiti, prekinula je i počela da me ljubi. Posle nekoliko trenutaka, sam joj ga stavio.

Gurnuo sam ga duboko i snažno. Tucao sam je a ona je pokušavala da vrišti.

Njena već vlažna pička počela je da me steže dok je ona drhtala i grlila me nogom oko struka. Osetio sam potrebu da se sladim njenim sokovima. Strastveno sam je lizao i osecao sam da me to nenormalno pali. Ustao sam, okrenuo je ka drvetu i tucao odpozadi dok sam joj držao prst u guzi, pa onda dva i na kraju tri. izvadio sam prste i u trenutku joj stavio kurac u guzu i lupio je po dupetu.

Nisam više ni pokušavao da je sprečim da vrišti. Ruka kojom sam joj istraživao guzu sad je često lupala po dupetu, a drugom rukom sam pokušavao da joj masiram klitoris. Glasno je uzdisala i vrištala dok sam je nabijao na moj kurac i osetio sam da će uskoro opet da svrši, a moj ritam se samo pojačavao. Savila je leđa i kroz uzdah šapnula:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt