TAŠTA IZ SNOVA! Kroz uzdah mi je šapnula: NAPUNI MI GU*U – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

TAŠTA IZ SNOVA! Kroz uzdah mi je šapnula: NAPUNI MI GU*U

Na trenutak mi se učinilo da sam primetio kako levi kraj usne krenuo da se nasmeje ili sam se samo ponadao da je tako.Nastavila je da razgovara samnom kao da se ništa nije desilo. Gledala me je u oči i pričala nešto, a ja ništa od toga nisam čuo. Trudio sam se da je gledam u oči, ali mi je pogled stalno padao na njenu svilenu spavaćicu na kojoj su se blago nazirale njene bradvice i na njeno koleno koje je mazila naizmenično kažiprstom i srednjim prstom. Nakon što smo oboje ispili viski, rekla je kako joj se jede neko voće i pogledala u voćnjak koji se protezao od terase sve do kraja placa.

Ustala je i krenula ka voćnjaku a kroz njenu svilenu spavaćicu ocrtavala su se dva guza i jasno videle crne tange. Napravila je dva koraka i na stepeništu se okrenu ka meni i rekla :” zar ćes pustiti svoju taštu da sama uđe u mračan voćnjak?”.

Ustao sam i tek tad shvatio da imam toliku erekciju i da mi je šorc tesan. Ona je pogledala na dole i dok se okretala da nastavi ka voćnjaku jasno sam video da je nežno zagrizla usnu. Došli smo do trećeg reda voća kad je naglo stala. Jedva sam se zaustavio da se ne sudarimo.

Gledao sam joj guzu i nisam očekivao da će stati. Zaustavio sam se, ali sam je njime dodirnuo tačno između guzova. Možda sam santimetar zašao među njih.

Dodir je trajao moćnih pola sekunde!

Related Articles

-Vidim kajsiju na ovoj grani. (pokušala je da dohvati, ali nije uspela)

Pokušao sam i ja tako što sam zatresao granu i nekoliko kajsija je palo, ali ne i ta.

-Možda je ova zrela- rekla je u trenutku kad sam se ja uspinjao na prste da dohvatim tu kajsiju koja nije otpala i u tom trenutku sam je video kako se saginje ispred mene i kreće rukom ka kajsiji.

Mahinalno sam podigao pogled na gore i pokušao opet da dohvatim kajsiju kad sam u deliću sekunde osetio kako mi njena ruka podiže nogavicu šorca na gore i kako moj kurac, koji je u punoj erekciji, ispada iz šorca.

Njen vlažan jezik me je natapao a njene usne grlile dok sam klizio napred i nazad. Izvadila ga je iz usta i uhavtila rukom. Prešla mi je jezikom od jaja pa sve do glavića! Nije mi bilo dobro!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt