Legla sam da odmorim, a on me gledao – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Legla sam da odmorim, a on me gledao

– Tako – jecala je.- Tucaj me… Mmmm… Rasturi moju kurvinsku pičku… Ohhh…

Osetivši da sperma u mojim jajima kuha i preti erupcijom, izvadio sam ud iz nje, pa ga nežno premestio na guzni otvor. Zadovoljno je zastenjala. Polako, gurao sam kurac u njen anus, koji se spremno širio i upijao me u bujnu, nauljenu guzu. Mek šupak s lakoćom me primao, dok se ona mazno uvijala na krevetu, šapćući nešto pohotno. Njeni prsti obuhvatili su moje guzove i zgrčili se, privlačeći me bliže sebi. Prodirao sam u nju, sve dublje i dublje, uživajući u rasnom čmaru koji je stezao moj ud. Kada sam ga zabio do njenih krajnjih granica, počeo sam ševiti jednoličnim pokretima.

Anus joj je bio gladak, kao podmazan. Stenjala je i grizla svoje usne, šireći noge kao da želi još, još dublje, još jače… Ud mi je podrhtavao kao vulkan, pa sam ga uskoro izvadio iz nje. Prepoznala je svoj trenutak i primakla mu se licem, pa ga spremno prihvatila ustima. Njen jezik živahno je oblizivao znojan, napet kurac, sve dok nisam prolio talas sperme u njena usta, po njenom licu. Srušio sam se na krevet, iscrpljen i isceđen, a ona se vedro oblizivala, dok joj je gusto seme kapljalo s brade po sisama. Brzo sam zaboravio njene reči.

– Ne očekuj od mene ljubav, ali ako želiš malo da razveseliš jednu usamljenu devojku, rado ću posetiti tvoj stan.

Njen bludni muž više je nikada nije imao. Ostali smo zajedno, a ja sam dobio priliku da se uverim da je nešto drugo što je rekla bila istina:

– …ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu…

Nadam se da je njen, danas već bivši muž, proveo dobre dane sa svojom plavom sekretaricom. Jer ja s njegovom bivšom ženom provodim sjajan život.

izvor: info-magazine.site

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt