Legla sam da odmorim, a on me gledao – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Legla sam da odmorim, a on me gledao

– A ko brine o ovim preduzovima guzovima?

Ponovo se nasmešila.

– Ovi predivni guzovi su, u stvari, usamljeni – odgovorila je, izigravajući detinju tugu.

Zapalio sam cigaretu, pa napao:

– Ako ti predivni guzovi žele društvo, mogao bih da pomognem.

Glasno se nasmejala, pa naglo prešla u protivnapad iz kojega sam shvatio da želi isto što i ja, verovatno pomalo i da bi se osvetila nevernom mužu.

– Volim direktne muškarce. Ne očekuj od mene ljubav, ali, ako želiš malo da razveseliš jednu usamljenu devojku, rado ću posetiti tvoj stan.

Poveo sam je u svoju hotelsku sobu, ne verujući koliko me sreća pomilovala. Bila je sjajna. Putem me palila.

– Moj muž već dugo guzi svoju sekretaricu. Ona je lepuškasta, istina. Ima velike dude, i koliko sam ja čula, zna dobro da stisne tvrd kurac između sisa. I ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu.

Svukla se bez oklevanja, otkrivajući mi ogromne ali čvrste sise, sa širokim kolutovima oko napetih bradavica. Kada je skinula i gaćice, zaljubio sam se u njenu obrijanu komad i ja sam se rešio odeće, pa je bacio na krevet i klekao pred nju. S nestrpljenjem sam uronio lice među njene noge i zavukao svoj pohotan jezik između njenih usmina u užarenu intimu. Glasno je stenjala i izvijala se na krevetu, privlačeći me nogama bliže sebi, dublje u svoju mokru, požudnu nutrinu.

Obuhvatio sam njen klitoris usnama, pa ga počeo šamarati jezikom. Bubrio je i nadimao se. U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom saterao u dubinu. Rascvetala se oko njega i usisala čitav kurac u sebe. Moja jaja žustro su lupkala u njene guzove dok sam, napaljen kao nikada, zarivao svoje koplje u nju. Gledao sam njeno predivno lice obliveno znojem, izvijeno u grimasu strastvenog užitka i rovao udom po toj mokroj, kraljevskoj pizdi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt