Legla sam da odmorim, a on me gledao – Ispovesti
Ispovesti

Legla sam da odmorim, a on me gledao

Legla sam da odmorim, a on me gledao… Udata sam i ja se oblacim provokativno, izlazim, pijem, naravno obrazovana sam.

Ustala sam u 7 da vozim seku u skolu posto sam se planirala vratiti u krevet nisam se presvlacila imala na sebi uske bele pantalone, legla sam na ledja da odmorim dušu, i u jednom trenutku čula sam šuškanje na vratima, svekar je stajao i gledao me kako spavam.

Nevjerovatno.


BONUS ISPOVEST:

RASNA NAULJENA ŽDREBICA: Muž je varao, a ja sam morao danima da prodirem u nju

Ona je bila utelovljenje strasti. Gledao sam je, smeštenu na terasi kafića. Jako letnjo sunce pržilo je gradić, oznojeni ljudi teturali su u potrazi za hladovinom. Ona, međutim. Ona je hodala elegantno, kao na modnoj pisti. Odevena u “vruć” kupaći kostim koračala je užarenim ulicama gradića. Otpijao sam kafu i gledao. Posve opčinjen.

Njena koža potamnela je na suncu, a ulje za telo, kojim se štitila od opekotina, činilo je njeno telo masnim na animalno izazovan način. Izgledala je kao oznojena rasplodna ždrebica. Posmatrao sam njene duge, vitke noge koje su se predivno širile iz butina u sjajne, fino zaobljene guzove. Stražnjicu je potpuno otkrila gladnim pogledima prolaznika – odevena u crne kupaće tange sakrivala je malo, gotovo ništa. Zamišljao sam kako se među njenim nogama nakuplja znoj i vlaži joj komad. Moj pogled se polako uspinjao, preko vitkih kukova prema bujnim, nauljenim sisama, prekrivenim tek škrtim gornjim delom dvodelnog kostima.

Njeno lice bilo je predivno – punačke usne, malen nosić, duboke, prodorne oči uokvirene dugim trepavicama, i ta divna kosa, duga, talasasta crna kosa razlivala joj se niz ramena. Nisam mogao da izdržim, nisam smeo da padnem bez borbe. Platio sam kafu i pošao za njom. Pratio sam je pogleda prikovanim za njene raskošne, tamnopute guzove koji su se presijavali na suncu, premazani tankim slojem ulja za telo. Kada sam je sustigao, reči su same potekle iz mene.

– Izvini – rekao sam.- Primetio sam te već nekoliko puta u ovome gradiću. Uvek si sama.

Zastala je, pa se prijateljski nasmešila.

– U stvari – odgovorila je.- Ovde sam s mužem.

Razočarano sam ućutao.

– Nema veze – nastavila je.- Ako želiš da se malo družimo, u redu je. Moj muž verovatno baš sada guzi svoju plavokosu sekretaricu.

Pomalo me začudila njena otvorenost, ali ugrabio sam priliku u letu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt