"IMALA SAM ODLIČAN SE*S SA KOLEGOM, I NE KAJEM SE!" Ispovest žene koja ima aferu na poslu: Dosadno mi je u braku, zato i varam muža! – Ispovesti
Ispovesti

“IMALA SAM ODLIČAN SE*S SA KOLEGOM, I NE KAJEM SE!” Ispovest žene koja ima aferu na poslu: Dosadno mi je u braku, zato i varam muža!

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila da je u vezi već devet godina, ali da je sa partnerom imala uspona i padova. Poslednjih nekoliko godina ne uživa više u se*su, a utehu je potražila kod muškarca sa kojim radi. Ne zna kako da se ponaša da radi pa je na internetu potražila savet.

Njen partner je ne vodi nigde i ne druže se sa prijateljima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosedu. Sa druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj. Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli.

“Upravo sam imala odličan se*s sa kolegom s posla. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale mnogo ozbiljnije. Rekao mi je da me voli, ali ne znam da li mu verujem.”

Deidre joj je savetovala: “Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo seks i ništa više, a rizikujete gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi. Ovo je pomalo neprijatno, ali ako se udalji, znaćete na čemu ste.”

(Izvor:alo.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt