Britney snimkom šokirala fanove: “Ovo je moja gu*a bez filtera” – Ispovesti
Showbiz

Britney snimkom šokirala fanove: “Ovo je moja gu*a bez filtera”

Britney Spears iznenadila je fanove novim objavama na Instagramu. Pjevačica je objavila fotografiju i snimku na kojima pozira samo u tan*ama.

“Ovo je moja gu*ica”, napisala je najprije uz fotografiju, a zatim podijelila i snimku.

“Evo snimke da možete vidjeti da je ovo zaista moja gu*a. Bez filtera, bez prikrivanja, prava stvar… Psss, snimam se koristeći selfie-štap i uvijek ću se tako snimati. On uvijek stoji, ne odgovara ti i veoma je pouzdan”, napisala je uz snimku koja je u nekoliko sati pregledana više od pet milijuna puta.

Fanovi nisu skrivali da su zbunjeni Britneyjinim objavama.

“Jesam li samo ja zbunjena ovim?”, “O bože…”, “Koji je smisao ovoga?”, “Nešto je čudno s ovim”, pišu mnogi.

Podsjećamo, njen otac Jamie Spears zatražio je od suda u Los Angelesu da prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad Britney.

Napisao je da pjevačica “ima pravo da sud ozbiljno razmotri je li skrbništvo potrebno” te da su se njezine okolnosti promijenile “utoliko da osnove na kojima mu je dodijeljeno skrbništvo možda više ne postoje”, prenijeli su američki mediji.

Na saslušanju u lipnju Britney Spears je rekla sudu da je skrbništvo, koje je počelo 2008. godine, uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenim imanjem vrijednim 60 milijuna dolara.

Sudsko ročište za raspravu o zahtjevu Britney Spears zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.

Izvor: net.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt