“Uhvatila sam muža u prevari” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Uhvatila sam muža u prevari”

Rekao mi je da legnem na pod na stomak. Osetila sam njegovo telo ne sebi. Počeo je da mi ga nabija u pičku. „Aaaaah, jaoooo otkada nisam osetio ovako pičkicu, uff maco mala“ Prvo je počeo polako da me jebe a zatim je isao sve brže i brže. Ne znam da li me je više palilo njegovo stenjanje ili zvuk jebanja moje pičke.

Osećala sam kako mi se dupe trese od zadovoljstva. „jao kako ti je lepa punačka guza, uf kako si lepa, joj devojčice mala, mačkice moja.“ Ja sam samo stenjala i uživala. „Uf, ajde me molim te jasši.“ Sad je on legao na leđa. Ja sam sela na njegovu kitu i počela da skičim od užitka.

Počela sam da skačem kao luda a ruke sam stavila iza glave i onda su mi sise skakale jos više. „Ah, jel ti se sviđa kad te jaše mlada pička,a matac?“ “Uf, mnogo, mnogo mi se sviđa.“ „Kako si ti perverzan, a jebes mladu, ali imas super kurčinu, ah tako sam napaljena.“ Primetila sam da ga pali kad mu tako govorim.

Dok sam ja njemu pričala, matori je mene zvao maco, mačkice ,devojčice. „Jel možeš opet ti da budeš gore ili si toliko mator da ne možeš više da jebes?“ „Mogu, maco sad će tebe čika da jebe jako.“ Legao je na mene i počeo brzo da me nabija. Zagrlila sam ga oko kukova sa nogama. „mmmm jebi me čikice aaaaahhhh tako si dobar, ufff“ „Uf, mala kako si dobra, kakva je moja kurčina jel dobra? Uf, kurvice moja mala, kako si željna čikinog kurca.“

Dok mi ga je jako nabijao nabio je glavu među moje sise i gušio se u njima. Jednu bi lizao a drugu mazio, pa bi mi grickao i sisao bradavice. “ Jao, jao kako si lepa, jao otkad nisam ovako jebao, uf , mala moja kurvice kako imaš dobru pičkicu.“ Tempo mu se ubrzavao. „Uf, mala sad ću da svršim. Napunicu te svojom vrelom spermom uh.“ „Uf, ajde, želim da je osetim, aaah, jače me jebi, jače.“

Zacrveneo se u licu dok me je jebao sve brže i brže „Kurvetino jedna, aaah, evo punim te,aaaaah, puuunim ti pičkuuuu.“ Njegovo svršavanje u meni i njegovo stenjanje je izazvalo da i ja doživim orgazam. Telo mi se punilo vrućom spermom a on je ležao na meni i zagrljeni smo se tresli kao da nas drma struja. Izvadio ga je iz mene i gledao je kako iz moje pičke curi njegova sperma. „uf maco, odavno se nisam ovako umorio. Iscrpela si me, a joj kako smo se jebali.

Još malo sam ležala na podu a onda sam ustala i uzela svoje stvari i otišla svojoj kući. Razmišljala sam kako tako čovek u godinama i iritantan može da bude tako dobar jebač. Bio je to prvi jebač sa kojim sam toliko uživala u seksu. Pre nego što sam se odselila iz tog kraja smo se redovno jebali i svaki sex je bio savršen.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt