“Uhvatila sam muža u prevari” – Ispovesti
Ispovesti

“Uhvatila sam muža u prevari”

U braku smo 17 godina i zadnja 3 mjeseca sam primjetila velike promjene u ponašanju mog mužu. Ono što mi je naviše privuklo pažnju je naglo smanjenje njegove plate. Imam dovoljno godina i odma sam posumnjala u njegovu vjernost…

Juče mi je rekao da se neće vraćati sa posla i da će ovaj vikend da provede u planini na vikendici SAM, znala sam da laže. Sinoć negdje oko 8 sati pozvala sam taksi i uputila se prema našoj vikendici. Kada sam došla ispred sam zatekla parkirana 2 automobila, auto mog muža i još neki meni nepoznat. Prišla sam vikendici i kroz prozor vidjela te kako se moj muž i ta neka klinka od oko 20-ak grle.

Mjesecima sam sumnjala sam, ali sam se potajno nadala da griješim, počela sam da se tresem od šoka i tada sam od muke proplakala. Nisam znala šta da radim, vratila sam se do taksija i taksistu zamolila da se odalji nekih kilometar od vikendice i da me čeka, a ja sam se vratila i kamenicom razbila prozor na vikendici.

Dok su se moj muž i ta njegova “sabrali” ja sam već bila daleko. Evo cijelu noć sam preplakala, ne znam šta da mislim, šta da radim. Imam 40 godina, da se razvedem kako u voim godinama da nastavim sama, kako da nađem drugog, da nastavim da živim sa njim, uh… ne mogu, onda djeca koja ulaze u pubertet kako bi reagovala… glava hoće da mi eksplodira, milion pitanja, a ni na jedan nemam odgovor.

Možda, možda opet kažem jer nikada nisam bila takva, možda i ja treba da nađem nekoga mlađeg, možda je osveta najbolja kazna…

BONUS ISPOVEST:

DO’VATILA SAM MATOROG KOMŠIJU! Mazio je moju malenu, a onda mi je zavukao SVOJ PONOS DO KRAJA!

 

Znate li za mog matorog komšiju? Moram da vam ispičam…

Kad god bih prošla pored njega, stalno je nešto dobacivao kad bih prolazila i mislio je da je smešan. Posto je imao kao neki mali mostic blizu njegove kuće, koji sam morala uvek da prođem da bih otisla u prodavnicu, on bi se uvek tu našao i kroz smeh bi govorio: “E a ja ovde sad naplaćujem prolaz ahahahhahaha“. Čak me je i taj njegov smeh nervirao, a da ne pričam njegovi perverzni pogledi. Uvek bih u sebi pomislila matorac..

Leto, vreme jako oblačno i samo što nije pala kiša, ali svejedno sam posla u prodavnicu bez kišobrana jer sam računala da neće odmah pljusak. Naravno da sam se prevarila. U trenutku kad sam prelazila most kiša je počela da lije kao iz kabla. Videla sam komšiju kako mi maše i viče „Dođi kod mene u kuću dok se ne smiri vreme“. Za samo nekoliko sekundi koliko je padala kiša uspela sam da budem mokra do gole kože.

„Evo daću ti da se presvučes da ne bi nazebla. Idi u onu tamo sobu ali je brava pokvarena pa ne mogu vrata da se skroz zatvore.“ Ušla sam u sobu i počela sam da se skidam. Vrata su bila malčice otvorena. U ogledalu na zidu sam videla kako komšija viri. Iz nekog razloga umesto besa počela sam da osećam napaljenost. Prvo sam se sama sebi gadila zato što me pali to što me matorac posmatra, ali kako sam skidala svaki komad odeće taj osećaj je bio sve manji i manji. Dao mi je neke njegove pantalone i ogromnu košulju koja mi je bila do kolena.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt