“Neočekivano sam završila u braku sa policajcem” – Ispovesti
Ispovesti

“Neočekivano sam završila u braku sa policajcem”

Vozim auto i zaustavlja me policajac. Kaze on meni, presli ste ogranicenje. Moram da vam pisem kaznu. Nemoj te molim vas. Mozemo da se dogovorimo.

Pogleda on mene, odmeri me celu i kaze. Moze. Zelim da me ora.no zadovoljis. Ja sirota gledam sta da radim. Pa pristanem, bolje nego da mi pise kaznu. Nemam para kod sebe. Na kraju je pao i odnos i od tada sam vec 5 godina sa njim u braku.

Kaze da sam se dobro pokazala na prvom spoju. Vise me ne tretira kao dro.cu.

Bonus ispovest: Moj muž konstantno gleda druge djevojke, skrećem mu pažnju na to da mi smeta. Pričala sam sa njim mnogo puta, ne znam više šta da radim.

Povrijeđuje me sve to jako.. Zbog toga mi je palo samopouzdanje, ne volim svoj izgled niti tijelo.. Čim ima potrebu gledati druge ljepše, ja očito nisam lijepa. Gledala sam i ja druge momke kad sam bila slobodna i svi to radimo tad. Ali valjda je normalno da kada se zaljubiš, uđeš u vezu/brak da izgubiš želju za svim tim.

BONUS ISPOVEST:

 

ODRADIO SAM NAJBOLJE DRUGARICE: Obe su bile mokrih mačkica, a ja sam eksplodirao kao nikad!

 

Prvi put pišem neku priču, prvenstveno zato što želim da podelim sa vama taj događaj.

Pa da počnem; ja imam 29 godina, trenutno živim u Nemačkoj kao i moja devojka koja ima 20 godina. U vezi smo nekih 7-8 meseci, ona se zove Sanja, visoka i vitka sa malim sisama i malom guzom, idealnog oblika. Sve u svemu vrlo jebozovna. Živimo odvojeno jer tako posao zahteva, imamo seks kada god je to moguće.

Ona tako voli moj kurac koji je veliki ali ne tako debeo i s obzirom na to da sve devojke koje sam jebao imaju samo reči hvale mislim da sam dobar jebač. Nego da skratim; pre 10 dana sam bio kod Sanje. Došao sam oko 8 uveče. Bio sam malo umoran pa sam otišao da se tuširam. Izašao sam, kao i uobičajeno go i počeo da se penjem na krevet koji je inače izdignut iznad ulaznih vrata jer je to mali apartman, pa sve zbog stambenog prostora.

Kada sam se popeo Sanja je ležala u crvenim tangicama i gledala neki film. Odma’ sam je zaskočio i počeo da je ljubim stežući svoj kurac uz njenu guzu. Već napaljena poče da ga dira rukom i samo prokomentarisa: „Nećeš moći više tako da se šetas go narednih dana, dolazi mi drugarica Marina iz Niša”.

Nisam ništa komentarisao nego sam pomerio tange i privukao kurac do vlažne pice i polako ga ugurao samo malo dok je ona pokušavala da se navuče. Ja sam rekao: „Pa to je super, biću u krevetu sa dve cure” i gurnuo ga tako jako da sam osetio bol u donjem delu stomaka od njenih mršavih prepona. Seksali smo se dobrih 20 min. i nakon toga uz cigaru pričali o njenoj drugarici koju ne poznajem.

Pitala me da li bih ja stvarno voleo malo u trojku, odgovorio sam da. Tako se sva priča završila za to veče. Ujutru sam ustao, Sanja me poljubila a ja sam rekao: „Ok vidimo se i zovi me kada ti dođe drugarica”. Samo je rekla: „Pa ne dolazi u obzir, osim ako hoćeš da izgubiš mene”. Ustala je i otišla u wc a ja sam brzo uzeo njen tel. da vidim kako izgleda ta Marina.

Našao sam poruku na Fb. i zapamtio prezime. Otišao sam i čim sa došao do auta našao sam Marinu na Fb. Bila je to cura od 23 god, crna sa tako dobrim sisama koje su po mojoj proceni bile jaka trojka. Imala je dosta provokativnih slika a moja mašta je radila i već sam je video u tom krevetu kod Sanje. Posle dva dana otišao sam kod Sanje na posao gde je bila i Marina koja je stigla pre jedan dan. Upoznali smo se i odmah zbližili.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt