Sa muškarcem sam druge vjere – Ispovesti
Ispovesti

Sa muškarcem sam druge vjere

Udata sam za muškarca druge vjere. Moji roditelji nikad nisu bili srećni zbog toga i nikad ga nisu prihvatili, bez obzira na to što imamo skladan brak pun ljubavi i pažnje, poštuje me kao suprugu i majku naše djece.

Dosta je posvećen karijeri i poslije mnogih odricanja dobio je titulu profesora na univerzitetu gdje je i započeo svoje studije. Jedan dan zove me majka da me pita može li moj muž pomoći da neka kćerka od rodice dobije posao u kompaniji čijeg direktora on lično poznaje i s kojim je dobar prijatelj.

Kad sam mu ispričala to, rekao je da želi da pomogne zbog mene, pitao me kako se ona zove. Kad se samo sjetim koliko su oni bili ogorčeni i ljuti kad sam im rekla s kim sam u vezi… to im nikad neću zaboraviti. Pozvala sam majku i rekla da ne želim da traže bilo kakvu pomoć od njega iako je on izrazio volju da pomogne.

Kad ga nisu prihvatili kao nekoga mog, neka ne traže pomoć ni sada.

On je još jednom pokazao kako je veliki čovjek i jako sam ponosna na njega.

BONUS ISPOVEST:

 

ONA JE TO RADILA NAJBOLJE: Stavila ga je u usta i sisala kao lizalicu!

 

Zaista ne znam ko je. Pokupio sam je u klubu, kao i mnoge pre nje, zanimala me je samo kres varijanta. Znam da se zove Tanja i da se poprilično dobro jebe. Ne okoliša, jasno stavi do znanja šta želi i ne nećka se.

Volim takve usputne jebačice. Pokupiš, pojebeš, uživate i rastanete se uz osmeh. Klasična kres varijanta. Znam da se daje, zato mislim da ću ipak da nastavim ovo prijateljstvo.

Spava ležeći na bok, dubokim snom. Kako i ne, lepo sam je izmorio, nateravši je tri puta da svrši i napunivši joj guzu mojom toplom spermom.

Devojke nisu baš oduševljene kada im zatražim jebanje u guzu, ova je pristala, iz prve.

Kao što rekoh, zna da se daje. Dok sam je ubadao u picu, tražila je da joj prstima raširim guzu, kako bih posle mogao nesmetano da uđem. Uz malo pljuvačke, jesam ušao bez problema i mogu reći da mi je pružila jedinstven užitak. Rekla mi je da slobodno svršim unutra, uporedo svršavajući sa mnom. Zaista, jedinstven osećaj.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt