Volela sam ga više od svega – Ispovesti
Ispovesti

Volela sam ga više od svega

Bili smo 9 godina zajedno.Mislila sam da imamo dobar brak, mnogo sam ga volela. ALI, on postaje nekako udaljen, ne želi intimnost sa mnom. Govorila sam sebi proći će ga, da bi on došao jedno veče i rekao da ne može više, da se zaljubio u drugu, da ne može bez nje,a ona ne želi da ima išta sa njim, jer je oženjen.

Tražila sam da bude iskren. Nisam znala da će da boli tako. Rekao mi je da godinama ne oseća prema meni ono što je osećao kada smo bili mladi, ali je mislio da je to normalno. Bilo mi je žao. Njega, mene, pa čak i nje. Sporazumno smo se razveli,mislim da ga grizla savest, pa mi je zato ostavio stan. Videla sam ih juče, oni mene nisu. Od razvoda ga nisam videla, iako živimo u istom gradu.

Bio je sa njom, grlio je onako kako mene nije nikada. Svaki njegov zagrljaj me boleo.

Bolelo me i to što je trudna, a ja sam sanjala tu bebu. Bila je jako lepa.

Znam da čovek ne može da bira koga će da voli, jer da može, ja bi izabrala da to ne bude on.

BONUS ISPOVEST:

 

LAGANO JE SVUKLA GAĆICE: Ubacivao sam alatku u njenu zategnutu zadnjicu!

 

U prodavnici blizu moje kuće zaposlila se nova prodavačica. Lepog izgleda, malo niža ali grudi i guza na mestu. Počeo sam češće da odlazim u prodavnicu pred kraj radnog vremena.

Jednom me je zamolila da joj pomognem da zatvori frižidere ispred i unese novine koje se nisu prodale. Pomogao sam joj tada i još par dana posle toga. Pozvala me je na kafu unutra i tako smo se družili skoro svaki dan jer smo bili različitih smena na poslu. Pričali smo na razne teme pa i o s**u.

Pričala je kako obožava analni seks i da joj guza žudi za dobrim razbijanjem. Muž je često odsutan i nema redovan sLAGANO JE SVUKLA GAĆICE**s. Ja sam joj nabacio da bi mogli da se družimo kada joj muž nije tu i da ja ne bih pravio probleme. Pristala je na tu kombinaciju i odlučili smo odmah da probamo. Ustala je, skinula farmerke i lagano svukla gaćice.

Ja sam izvadio svoj polu nabrekli k**c i ona se okrenula i stavila ga u usta. Sisala ga je i obrađivala jezikom dok nije postao potpuno tvrd. Prišla je uz zid, namestila guzu i ja sam tada prišao, pljunuo na svoj k**c i polako počeo da ulazim u njenu vrelu zategnutu guzu. Ona je bila već razrađena jer je volela a**l, gurao sam ga polako dok nije ušao skroz, a onda sam počeo da ga navijam sve jače i jače.

Uživala je, mazila je r**u. Gurala prste unutra i tražila mi da je udaram po guzi. Stenjala je sve brže i jače i mešala guzom kao luda. S**o sam u njenu guzu i izvadio svoj mlitavi k**c.

Niz njene butine se slivala moja sperma, uživala je tako stojeći. Obrisala se i obukla. Na rastanku mi je rekla kako je to početak jednog divnog prijateljstva…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt