Ona je bila udata već jednom ranije – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Ona je bila udata već jednom ranije

Prišla mi je sa leđa, i ionako suva leđa mi je počela brisati peškirom. Prešla mi je preko ramena do mojih prsa. Primetio sam da mi to radi peškirom koji je bio oko njenog tela. “O bože, pa ona je gola!”. Pomislio sam.

Od mojih prsa je peškirom kliznula na dole… Prislonila se se na mene sa leđa, osetio sam njeno golo i toplo telo. Preko onog peškira me je uhvatila za nabrekli kurac.

-Da ti ga obrišem…

Tiho je rekla Mina.

Polako sam se okrenuo prema njoj i ponosno pokazao svoj nabrekli kurac. Nije preterano dugačak ali je zato prilično debeo, i blago povijen na gore. Glavić mi je bio nabubren, a “stub” penisa tvrd kao kamen. Mina nije mogla sakriti svoje oduševljenje. Preko peškira me je uhvatila za muda, kao da ih briše. Pri tome nabrekli kurac mi je poskočio, napaljen. Mina se nasmejala.

Related Articles

Od silnog uzbuđenja na rupici kurca mi se pojavila kap bistre sluzi… ona je kleknula ispred mene, uhvatila ga je i vrhom sakupila moju kapljicu. Polako je pravla kružne pokrete jezikom oko glavića, a za tim ga je celog ugurala u svoja lepa usta. Uh, jebote, pomislio sam, pa ona meni puši kurac! Prilično se potudila, poželeo sam i njoj pružiti takav užitak.

-Daj da ti je poližem…

Rekao sam joj.

Mina je opružila svoje telo preko kreveta i maksimalno raširila noge. Ugledao sam njenu lepu i rastvorenu pičkicu, glatko obrijanu. Prišao sam joj i osetio prijatan miris njene napaljene pice. Isplazio sam jezik i prošao njime kroz njenu brazdicu. Sakupio sam njen slatkasti nektar a Mina je uzdahnula. U usta sam uvlačio njene male nabubrele usnice i nežno ih razvlačio. Kada sam joj usrkao nabrekli klitoris ona je samo protresla telom u naletu strasti. Kako sam je više lizao pica joj je sve više curila…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt