Ona je bila udata već jednom ranije – Ispovesti
Ispovesti

Ona je bila udata već jednom ranije

Moja supruga je starija od mene i bila je već jednom udata. Muž joj je po.inuo kada ja imala 26 godina. Kada sam je zaprosio rekla mi je da pristaje, ali da znam da ona svog prvog muža nikada neće zaboraviti i da želi da joj dopustim da svakodnevno ide na grob njenog pokojnog muža.

Toliko sam je volio da mi to nije uopšte smetalo, da budem malo grub, ON MI JE NIJE MOGAO NIKAKO PREOTETI. Vjenčali smo se, čak sam i ja sa njom išao na grob njenom pokojnom mužu, a onda nakon 4 godine braka, ne da mu više ne ide, već ga se ne sjeti po par mjeseci.

Iskreno nešto tako sam i očekivao, daleko od očiju daleko od srca, vrijeme čini čuda, zaborave se roditelji a kamoli pokojni muž sa kojim je bila jedva godinu dana u braku. Volim je i volim kada je nasmijana, zahvalio bih se Bogu jer mi ju je poslao, ali bojim se da se ne protumači pogrešno.

BONUS ISPOVEST:

 

NA SVOJOJ ALATKI OSETIO SAM NJEN VRHUNAC! Zavukla je ruku tamo dole i nadražavala svoju malenu – Mina je vrištala od uzbuđenja!

 

Uglavnom sa istom ekipom, svakodnevno, idem na kupanje na gradsku plažu. Ponekad nam se pridruži i zaseni sve devojke svojom lepotom predivna Mina. Na veliku žalost muškog dela ekipe, retki su bili dani kada je zanosna Mina bila sa nama.

Tog dana, bila je i ona sa među nama. Posmatrao sam je, primetila je moje poglede.

Ležala je na leđima, par metara od mene i lagano se mazila po telu, po ravnom i čvrstom stomaku. Provocirala je. Zavlačila je palčeve u donji deo kupaćeg kostima, kao da će svući gaćice… Nisam mogao skinuti pogled sa nje. Postalo mi je neprijatno, kada mi je uputila oštar pogled u kojem sam video poruku “odjebi”. Otišao sam sa društvom u vodu da se rashladim, Mina je ostala da se prži na suncu.

-Hej, Mina! Stavi mi telefon u tvoju torbu, da nije na suncu.

Viknula je jedna devojka iz našeg društva, dok smo igrali odbojku.

Kada smo se vratili iz vode, primetio sam da nema mog telefona. Pretpostavio sam da je u Mininoj torbi. Nisam hteo ništa da je pitam, imala je nekakav “zid” prema meni.

U međuvremenu je počela kiša, devojke su se ubrzo rastale i Mina je nastavila sama do kuće. Potrčala je, jer je počeo baš jak pljusak. Potrčao sam i ja da je stignem, jer samo što nije stigla do svoje zgrade, pa ako uđe u ulaz i vrata se zaključaju, neću moći da uđem. Naglo je skrenula iza ugla, neposredno kod njenog ulaza. Brže sam potrčao da je stignem, ona me je sačekala kod vrata svoje zgrade.

-Šta koćeš!? Pratiš me, manijače!!

Viknula je na mene.

Ugledao sam je onako pokislu. Celo vreme sam je gledao golišavu na plaži u onom kupaćem kostimu ali ovako, u potpuno mokroj odeći slepljenoj za njeno zgodno telo izgledala je jako seksi. Osetio sam kako mi se diže kita ispod širokog šorca za kupanje…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt