Saznala sam da mi muž ima veliki dug – Ispovesti
Ispovesti

Saznala sam da mi muž ima veliki dug

U braku smo i imamo troje djece. Iako imam fakultet nikada nisam radila jer nemam dobru “vezu”. Muž je taj koji radi i ima relativno dobru platu, preko 1.000 eura i fino živimo.

Ja nemam uvid u stanje na računu, jednostavno je jedan od onih muškaraca koji sve novce drži kod sebe i daje mi kao i djeci “džeparac”. Međutim neki dan je došao izvod iz banke koji sam pogledala i vidjela da je dužan preko 6.000 eura.

Nemamo nikakav kredit niti smo imali neka veća ulaganja. Kada sam ga pitala o čemu se radi, reko mi je da se držim kuhinje i pospremanja stana i da ne zabadam nos gdje mu nije mjesto.

Nakon toga nisam ista osoba, ubija me neznanje živjela sam neki idealan život, a sada shvatam da moj muž ima neki porok.

Kocka, druga žena ili nešto deseto, šta god je bojim se da nam ne rasturi brak.

Godine su iza nas, djeca… šta mi vrijeme donosi Bog samo zna.

BONUS ISPOVEST:

 

NATAŠA JE BILA KAO IZ PORNIĆA! Lizati njenu macu bila je privilegija, imala je fenomenalan ukus!

 

Natašu sam upoznao u srednjoj školi. Jedva da je napunila 18 godina, a već je bila legenda i među devojkama i među momcima.

Niko prema njoj nije bio ravnodušan. Širila je dobro raspoloženje. Večito optimistična i nasmejana, duga plava kosa, zgodno telo, lepe butkice, krupne, čvrste, lepo oblikovane sise, lepo lice i pogled…

Ah, taj pogled… Kurac joj je virio iz lepih, plavih očiju! Koga fiksira pogledom, taj je već svršio u gaće. Zapala mi je neka luda sreća da se upoznam sa njom i da joj se svidim. Nisam baš ostavljao neki dobar utisak na suprotan pol, tako da mi je ova seksi plavuša praktično bila dar sa neba. I sam sam se začudio šta je videla u meni.

Brzo smo se smuvali, ali nisam imao iluzija. Znao sam da mora biti neverna. Spopadale su je desetine muškaraca, svakome bi bilo teško da odoli.

Hteo sam samo da skinem mrak sa nekom koja tako dobro izgleda kao ona, i malo da se zabavim pride. Sa njom su sva vrata bila otvorena. Bila je u širokom društvu, pozivana je na sve žurke, izlazila je na ekskluzivna mesta… Sa njom je trebalo samo uživati i ne zamajavati se ničim drugim. Bila je prava osoba za to srednjoškolsko divljanje. Nenad, Peđa, Veljko, Bojan, Aca, Miloš… To su bila samo neka imena od brojnih za koje se znalo da su je pojebali. Po sopstvenom priznanju, pukla je prvi put sa 16 godina i od tad je samo menjala muškarce. Cela škola je želela da je naguzi. Znala je šta hoće i kako to da dobije.

Upoznao sam je baš pred kraj treće godine srednje škole. Nisam uspeo zbog toga da dođem do nje, sve do početka škole u septembru. Kad sam je sreo u kafiću preko puta škole, primetio sam da ima mali ožiljak na čelu. Kada sam je pitao šta joj se dogodilo, objasnila je da se uhvatila sa nekim mamlazom sa sela, koji očigledno nije shvatao da se pored nje ništa neće on pitati. Išli su kolima i svađali se, majmun je prešao u suprotnu traku, izazvao direktan sudar, a Nataša je proletela glavom kroz šoferšajbnu. Tu mi je dala broj telefona. Red je bio da je razdvojim od te džukele. Šta takav seljak ima da traži sa onakvom ribom?

Bilo je lepo jesenje veče. Izašli smo u bioskop. Nisam hteo ništa da čekam. Čim se film završio, izašli smo napolje i spopao sam je. Smuvali smo se i samo je trebalo dovesti je kući, gde bi pala kao zrela kruška.

Posle nepunih nedelju dana, uspeo sam da je nagovorim da dođe kod mene. Bio je petak. Išli smo u školu pre podne. Uveče oko 9, došla je do mene. Pobrinuo sam se da budem sam u kući.

Ušla je u nekoj beloj, kratkoj, lelujavoj haljinici sa nekim svetlo zelenim cvetićima po njoj. Ispod haljine su izvirivale njene neverovatno jebozovne butkice, koje su se sijale kao da ih je dobro namazala kremom. Nosila je bele patike. Nije imala dekolte, ali su joj se sise dobro videle, prosto su pucale.

– Odsekla sam se živa dok sam stigla do tebe – rekla mi je na ulasku.
– Zašto? – pitao sam je.
– Neki matorac me je pratio. Izašao je iz busa za mnom i krenuo da me prati celom ovom
ulicom iznad tvoje. Kako ja stanem i pogledam ga, tako se i on zaustavi i samo blene u mene – odgovorila je.
– Što me nisi cimnula na mobilni, odmah bi dotrčao – rekoh joj, a mislim se u sebi ,,i ja bih te pratio tako obučenu…’’

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt