DESILO MI SE NEŠTO JAKO NEOBIČNO – Ispovesti
Ispovesti

DESILO MI SE NEŠTO JAKO NEOBIČNO

Otišli smo muž i ja na slavu kod njegove sestre i zeta. Poveli smo naravno i našeg sina od mesec dana. Zureci da spremim sve sto nam treba od stvari za bebu i supruga, svoje sam i zaboravila da ponesem. Najzad smo krenuli,jos samo 300km i stizemo. Posle dosadnog i dugog puta,eto nas. Ja sam prvi put kod njih u kuci,a kuca vec puna gostiju,kazu kod njih se docekuje slava. Suprugov zet je,kao svaki pravi domacin, bio ljubazan i srdacan i prvo se pozdravio sa mnom. Zatim me je stavio u celo stola,jer sam prvi put kod njih u kuci.

Posto je vec bilo kasno,otisla sam da uspavam sina i zaspala sam pored njega.Ne znam koliko smo spavali,ali znam da me je probudio neko ko je bio pored kreveta. Bio je to jetrvin muz, Zoran, koji mi je presao rukom preko ledja,posto sam lezala na boku. Trgla sam se i pitala sta to radi,on je rekao da nista nije lose mislio,nego da je samo dosao da me pozove da izadjem kod njih u dnevnu sobu.

Ok,mozda mi se i ucinilo…Izasla sam.Tu su bili samo moj muz i njegova sestra. Zoran je vec sipao crno vino svima,da nazdravimo…zatim po jos jednu casu…Onda su moj muz Aca i Zoran,nastavili da se takmice ko vise moze da mesa pica,a da mu nista ne bude.Pili su i vinjak,viski,pivo…Obzirom da ih je vec dosta uhvatilo,jetrva Sladja i ja im vise nismo dale da piju.Sladja je iznela meze,a Zoran je skocio,da me ..

BONUS ISPOVEST:

UH, KAKO SAM JOJ NABIJAO! Željna matorka me je jedva dočekala! Otkopčala mi je šlic i naslađivala se kao balavica!

“Nabijem te na kurac!” To mi je omiljena izreka po kojoj sam poznat. U svom mladom životu sam ja često nabijao na kurac i pičkice i guze i usta. Šta ću, jebiga, kad volim pičku još od vremena kad sam je prvi put probao sa 17 godina. Ona topla i vlažna, a moj je kurac željan. Starije kolege su mi često govorile da jedva čekaju da se oženim i da će mi tada pička dosaditi, ali ja im ne verujem.

Nego, da se vratim na priču kad spomenu kolege. Momak sam od 30 godina, majstor za kućne aparate. Moji me slali u gimnaziju da bi posle mogao upisati fax, ali meni se ovo svidelo. Upisao sam elektrotehničku školu, smer za kućne aparate. I tamo se moralo učiti,pogotovo na praktičnoj nastavi. Bila jedna opasna profana, nabijem je na kurac! Eto, opet mi izletelo. Ma, rado bi ja nju nabio na kurac, ali to je već jebao strava lik. Bar me je naučila zanatu! Nisam hteo da radim u nekoj firmi, nego sam se oglašavao u novinama i birao poslove po centru grada, gde sam ih derao za sitne popravke. Već sam se ispraksirao da im preuveličam kvar i tako lepo naplatim.

Bio sam solidan majstor, ali nisam pratio napredak tehnologije, nego sam popravljao stare uređaje kod radničke klase. Tu vas uvek dočekaju s kafom, slatkim, a često i hranom. Dođe i leto, svi se razbežali na odmore, a posla nikako. Došlo vreme da se ne bira. Zvoni telefon, javljam se, ženski glas se žali kako joj veš mašina ne radi, kaže neće vodu da prima. Ma, bravo! Sad ću da je oderem s cenom. Dobijam adresu, sedam u svog starog Punta i pravac centar. Lako pronalazim adresu. Stara zgrada sa salonskim stanovima, prilika da ih ošišam s cenom, nabijem ih na kurac!Izvinjavam se, izletelo opet.

Vrata otvara gospođa u poodmaklim pedesetim godinama. Na sebi je imala praistorijski bade mantil, viklere u kosi i pufnaste papuče. Odmah me je ponudila kafom, a ja joj rekoh da bi rado pogledao mašinu dok se kafa ne skuva. Kupatilo je bilo veliko, bele pločice i raspored tipično za sedamdesete godine. Brzo provaljujem da mašina ne prima vodu ne zbog kvara, nego su se zapušili filteri. Objašnjavam gospođi da je kvar veliki i da će potrajati, a u sebi već vidim 50 evrića u džepu ni za šta. Otvaram filter i pokušavam ga izvući.”Ma, nabijem te na kurac! Izlazi!””Ju, majstore, šta bi!”, reče gospođa, stojeći mi iznad glave.Inače sam mrzeo domaćine koji mi stoje iznad glave i zapitkuju dok radim, nabijem ih na kurac! “Izvinite, gospođo, izletelo!” Nekako sam izvukao filter u kojem je bilo svega od dugmića do metalnih novčića. Očistih filter i dovodno crevo, ali me je opet zezalo da ga vratim.”Nabijem te na kurac, ulazi sad!” “Ju, majstore, vi često nabijate na kurac!”, kroz smeh reče gospođa. Iznerviran, rekoh:”Ma, nabijem i tebe na kurac! Šta mi stojite iznad glave!””Ju, ju, ju! Mogla bi majka da ti budem!” “Izvinite, gospođo, ali stvarno ne volim da mi neko stoji iznad glave dok radim.””Evo kafe, majstore! Da smirite malo živce”. Taman mi je pauza trebala.

Dok sam srkao kafu u salonu, gospođa mi krenu pričati kako je to nekad popravljao njen bivši muž, a otkako su se razveli pre pet godina niko ne servisira ni mašinu ni nju. Opa, pomislih, vidi matore! Ona bi mlad kurac! Pogledah je malo bolje. Punija gospođa sa povećim sisama i dupetom, ali još očuvana u licu.Jebote, nikad nisam jebao bakutu.”Majstore, jesi li ti stvarno ono mislio?””Ne znam na šta mislite, gospođo?” “Malopre si rekao da me nabiješ… mislim, znaš na šta.” “Ova je stvarno odlučila da se pojebe, nabijem je na kurac! Što da ne, pička je pička, onaj koji bira nije se najebao!””Nisam tako mislio, gospođo, izletelo mi, ja sam inače fin momak”, a u sebi mislim da ne bi imao ništa protiv jebačine sa matorom pičkom. Dok sam srkao kafu zamišljao sam kakva je matora pičketina.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt