U vezi sam sa mnogo mlađim momkom – Ispovesti
Ispovesti

U vezi sam sa mnogo mlađim momkom

Tri mjeseca sam u tajnoj vezi sa momkom od 22 godine od kojeg sam mnogo starija. Inače sam u braku. Viđamo se skoro svaki drugi dan, a prije 3 dana me je zamolio da mu pozajmim 5.000 eura kako bi riješio neke finansijske probleme. Otišli smo do banke i ja sam podigla čak 6.000 eura i sve mu dala.

Nakon toga je otišao i dva dana se nije javljao, nisam ga mogla dobiti na mobitel, a onda je za mene uslijedio neočekivani šok, najgori trenutak u mom životu…

On je došao u naše “ljubavno gnijezdo” sav u modricama, pretučen, nisam ga mogla prepoznati. Zaplakala sam od šoka tuge Kada sam se isplakala objasnio mi je o čemu se radi. Njegov tata je bio dužan nekim OPASNIM tipovima i da je zbog toga od mene tražio kako bi vratio dug njegovog tate.

BONUS ISPOVEST:

Hajde, stavi mi ga.. – pomogao sam joj da se digne sa stolice i sedne na sto koji smo malo raščistili, a onda joj zadigao majicu i izvukao grudi

Kažu da uredničke afere nikad nisu dobre ili tako nešto slično, mada sam ja doživeo nešto potpuno suprotno. Imam kolegicu u uredu koja ima 42 godine, rastala se pre dve, a ima dve prekrasne cure i kad ju čovek vidi nikad ne bi dao te godine i da ima dve odrasle cure. Valjda su joj se zato u noćnom klubu nedavno nabacivali neki mladići koji jedva da su skucali 20 godina. Inače, Ana, kako se zove, izgleda kao da joj je dvadeset i neka, a ne da je prešla četrdeset.

Stariji sam od nje nekih 5 godina, koji mjesec gore dolje nije ni bitno. Njen izgled je bio takav da nikog nije ostavljala ravnodušnim. Muški su slinili, a kolegice bile zavidne. Bujna smeđa kosa do ramena, zelene oči, sise solidna četvorka koje su sad malo visile, te uska i isprčena guza uz vitko telo.

Nedavno je operisala vene na nogama i nakon što je bila odsutna tri dana, vratila se na posao. Sad je svako toliko morala malo hodati ili držati noge na povišenom, uz nošenje nekih gustih i čvrstih čarapa. I ovako smo si bili dobri, ali sad smo si nekako postali i bolji, možda i zbog svega što se desilo.

Naime, jedan dan, nekako se vreme menjalo i bila je neka sparina u gradu, koja se zavukla i u urede, te je ona osećala kako je noge bole i imala je osjećaj da joj otiču. Ja sam joj smireno rekao da kaj se mene tiče, može ih staviti i na sto. Nasmijala se i rekla, da bi mi mogla onda staviti noge i na ramena, a ja sam samo slegnuo ramenima i rekao da ne bih imao ništa protiv.

Nekako se zacrvenila i nasmešila, pa smo nastavili sa radom u tišini, a ona je ipak stavila noge na sto. Imala je suknju na one guste najlonke, pa mi je pogled znao kliznuti niz njene noge do belih gaćica koje su se videle u onoj tami. Ne moram vam ni pričati kakve su mi misli bile, dovoljno da napomenem da se nisam mogao dići od stola kako mi se kurac u pantalonama digao. Inače, nekako mi se nije baš nešto dizao u zadnje vrijeme, jer sa ženom sam zamrznuo seksualne odnose. Nekako nam je to došlo samo po sebi, jer jednostavno nam je nešto nedostajalo u seksu. Nismo znali šta, ali nam nije bilo ni bitno

I tako sam sada seedio i škicao niz Anine noge do gaćica i zamišljao njene noge oko moga struka dok joj moj kurac ulazi duboko sa svih dvadeset centimetara. U jednom trenu je prestala sa poslom i pogledala me, te glasno upitala:

– Ej, Žarko, jel ti mene uopšte slušaš? – trznuo sam se i pogledao ju.
– Oprosti, nešto sam se zamislio..
– Vidim, jesi li uopšte čuo šta sam rekla?
– Ne.. sorry.. – tiho sam rekao, a ona je samo uzdahnula i nastavila.
– Govorila sam kako već dugo nisam ništa dobila.. – pogledao sam je zbunjeno.
– Dobila, šta? – zakolutala je očima, pa uzdahnula.
– Dobila u pičku.. – skoro je vrisnula, a ja se zbunjeno nasmešio pitajući se koje to veze ima sa mnom, pa sam ju nekako blesavo gledao, a ona je samo uzdahnula i tiho rekla – Eto, mislila sam da bi mi, ovaj, mogao pomoći.. – odsutno sam kimnuo glavom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt