Na najgori mogući način sam saznao da me je žena varala – Ispovesti
Ispovesti

Na najgori mogući način sam saznao da me je žena varala

Na najgori mogući način sam saznao da me je žena varala. Poginula je dok se vozila s ljubavnikom. Ona je vozila, a on je prošao s lakšim povredama. Ne mogu vam opisati ta osećanja, bukvalno sam osećao sve odjednom. Tugu, bes, ljubav, mržnju, zbunjenost… A nje nije bilo da popričamo.

Od njega sam kasnije saznao da su bili zajedno 7 meseci i da je planirala da me ostavi, čak sam našao i papire za razvod koje je trebalo da mi da da potpišem. Nema goreg načina da se tako nešto sazna nego nakon smrti te osobe.

Oprostio sam joj, ne ide da se ljutim na pokojnu ženu, ali sve bih dao za 5 minuta razgovora s njom. Prokleto mi nedostaje, volim je i dalje, iako ona mene nije.

BONUS:

Put do orgazama od kojih ćete vidjeti zvijezde vodi preko lekcija o klitorisu

1. Taaako je dobar osjećaj kad mi prstima lagano trljaš klitoris; to me jako pali!

Napumpajte njegov ego i eto vam savršenog recepta kako da se zadrži na vašem klitorisu. Pohvale i samo pohvale! A ako slučajno u tome prije nije bio najvještiji, upravo ste mu dali do znanja što točno treba napraviti. 1:0 za vas!

2. Kada vas krene ljubiti, nježno ga zaustavite i šapnite mu neka vas gleda. Dodirujte se sami baš onako kako volite, a onda mu dajte do znanja da je red na njemu.

Kao prvo, samozadovoljavanje ravno njemu ispred očiju će ga napaliti. Jako! A i frajeri su jako vizualni, tako da kada jednom vidi koje pokrete volite, puno će ih lakše savladati.

3. Nanesite malo lubrikanta na njegove prste i vodite njegovu ruku prema dolje, točno kako želite.

Preuzmete li inicijativu, to će mu biti jako seksi, a vaša ruka koja vodi njegovu poučit će ga svim tajnama zanata.

4. ”Klitoris je jako osjetljiv i najviše mi se sviđa kada ga dodiruješ nježno.”

Kada jasno i glasno kažete što točno želite, brišete sve dvojbe i nesigurnosti iz njegove glave.

5. ”Ne mogu doživjeti orgazam bez stimulacije klitorisa.”

Budući da frajeri nemaju klitoris, nemojte im zamjerati što se ne razumiju u apsolutno sve. Dajte im do znanja da je bez stimulacije klitorisa posao samo napola obavljen i shvatit će.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt