“Moja devojka nije ni nalik tašti” – Ispovesti
Ispovesti

“Moja devojka nije ni nalik tašti”

Upoznao sam taštu majku moje devojke, mnogo me privlači. Ova moja smotana uopšte nije povukla na nju, valjda je zato i volim takvu blesavu.

Napravio sam foru i rekao njenoj majci da je mogla mako lepše dete da izabere kada je usvojila… baš su se smejale… kad je devojka otisla da skuva kafu njena majka se n..uzila navodno ispalo joj nesto pa morala da se savije, istog trenutka kad se podigla pitala me da l ima dobru zadnjicu, ja sam rekao dok je ne proverim ne mogu da znam… ona je spustila helanke do pola du.eta i nisam mogao da verujem sta sam video.

Zena ima savrsenu zadnjicu steta sto moja devojka nema takvu. Inace imam zakazan odnos sa njenom majkom kad moja devojka ide u skolu. JEDVA CEKAM

BONUS:

Mislili ste da se sve razvija odlično… dok se njegove poruke nisu prorijedile

Oboje ste bili ultrazaposleni

Ludi radni raspored, poslovna putovanja i hitni neplanirani zadaci mogu sabotirati vezu. Previše vremena prođe između prvih susreta i ona početna iskra počinje se lagano gasiti. Dva tjedana razmaka su pogubna. Emocionalna veza se još nije uspjela stvoriti, a ona je ta koja dalje pokreće stvari.

Mislio je da ste previše za njega

Kod muškaraca osjećaj privlačnosti ovisi o onome što misli da se očekuje od njih – emocionalno, financijski, socijalno…. Ako vi sve to već imate u svom životu, osjetit će se ugroženo i povući će se. Rješenje nije u tome da se vi odreknete svog sjajnog života nego u načinu kojim ćete mu dati do znanja da on može pridonijeti tome, biti dio svega.

Prebrzo ste se zbližili

Ugodan početak priče u kojem vi prespavate kod njega i on kod vas može se činiti romantičnim, ali brzinski prijelaz s flerta na glumljenje bračnog života može ugasiti vatru.

Predugo vam je trebalo da se otvorite

Preskočite zločeste pikanterije i prije nego što spavate zajedno dajte mu ‘sebe’ u kratkim crtama. Spomenite sve što smatrate prekretnicama koje bi mogle utjecati na odnos. Primjerice, da ste jednom živjeli s dečkom. Muškarci koji takve stvari ne saznaju ranije kasnije će se možda osjećati obmanutima i jednostavno otići.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt