Volim moju ženu i nisam želio da mu vjerujem – Ispovesti
Ispovesti

Volim moju ženu i nisam želio da mu vjerujem

Od kako sam se oženio moj otac mi govori kako me moja žena vara i da to cijelo selo zna osim mene…

Volim moju ženu i nisam želio da mu vjerujem. Radimo zajedno u rudniku i kada god smo treća smjena on mi uporno govori kako dok ja kopam ugalj neko drugi mi “kopa” ženu u mom krevetu.

Toliko je naporan da sam na kraju i ja posumnjao, tražio sam od poslovođe slobodan dan, odnosno u ovom slučaju noć i čekao.

Baš sam se šokirao kada je nekad oko 1 posle pola noći u naše dvorište ušao jedan naš poznanik..

BONUS:

‘Sorry, ali želim da ti prvi svršiš’ – rečenica koju bi trebala izreći svaka žena

Ne znamo da li je do starijih i iskusnijih prijateljica, savjeta koje marljivo prikupljamo na sve strane ili jednostavno nekih nepisanih pravila, uvriježeno je mišljenje među nama ženama (a sve češće i među svim onim frajerima koji u seksu sebično misle samo na svoj orgazam) da bismo mi žene trebale biti koje orgazam doživljavaju prve, a tek nakon nas na red dolaze oni. No, vjerujte nam, vi želite svršiti nakon njega!

Razmislite kako se osjećate nakon orgazma – zadovolj(e)no, ugodno, trnci vam prolaze cijelim tijelom i lagano ste ošamućeni… Seks, koliko god zabavan bio i koliko god uživali u njemu, umara i to je neosporna činjenica. I znate što je još više super od samog seksa? Kada se srušite na krevet nakon orgazma imajući na umu kako više ne morate mrdnuti niti jednim mišićem svojeg tijela, već se jednostavno možete opustiti i prepustiti trncima koji prolaze kroz cijelo vaše tijelo.

Doživjeti orgazam nakon partnera privilegija je koju bez pitanja prisvajaju mnogi frajeri, a žene to ili ignoriraju ili, što je još gore, ne vide zašto bi one bile te koje bi dopalo to zadovoljstvo. Ako na ženske orgazme gledamo kao na usputnu stanicu do glavnog odredišta, ne umanjujemo li im time važnost i smisao?

Mnoge žene nerijetko orgazme doživljavaju upravo za vrijeme predigre. No riječ predigra per se implicira da je sve što se događa u tom periodu manje vrijedno od svega onoga što slijedi nakon. Predigra je uvijek, zasluženo ili ne, u sjeni glavnog događaja – seksa! A budimo brutalno iskreni, simultani orgazmi u kojima je ženski posljedica samo i isključivo vaginalne penetracije su toliko rijetki da slobodno možemo reći da spadaju u urbane mitove. Kod čak 70% žena orgazmi kao posljedica same vaginalne penetracije događaju se jako rijetko, ako se događaju ikada. Najčešće je upravo stimulacija klitorisa ta koja nas baca u trans. Upravo zbog svega navedenog postizanje orgazma za vrijeme seksa i/ili postizanje orgazma prije njega može djelovati kao trijumf, no s obzirom na to koliko pričamo o seksi eksperimentima i začinima koji će ponovno razbuktati strasti, zanimljivo je koliko nam rijetko zamjena uloga po ovom pitanju pada na pamet kao ideja. A trebala bi nam padati češće, puno, puno češće!

Nemojte nas pogrešno shvatiti, volimo seks i orgazme kakvi god oni bili – vaginalni, klitoralni, višestruki, simultani, kratkotrajni, dugotrajni… Svaki orgazam je divan i vrijedan! No na ženski bi se orgazam definitivno trebalo prestati gledati kao kao usputnu stanicu do muškog orgazma. Pravo na opuštanje nakon orgazma i sloboda zaspati prva pravo je koje zaslužuje svaka žena!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt