Nisam mogao više očima gledati svoju suprugu – Ispovesti
Ispovesti

Nisam mogao više očima gledati svoju suprugu

Nisam mogao više očima gledati svoju suprugu… Supruga mi je rodila dvije predivne djevojčice, ali ja sam ih samo nekoliko dana poslije napustio. Nisam mogao više suprugu da gledam, a kamoli da joj neku nježnost pružim.

Mislim da je iako u teškoj situaciji to od mene najpoštenije. Razlog moje iznenadne odluke, možda će nekome biti smiješan, ali…

Moja supruga je insistirala da budem prisutan kada se bude porađala. Ja sam se protivio tome, ali ona je bila uporna. Na kraju sam i pristao i ono što sam vidio uh, ne znam kako da napišem. Vjerujte čak sam na kraju morao da povratim od muke. Nakon toga koliko god sam puta pogledao moju suprugu, toliko puta mi se “okrenuo želudac”. Sjetim se to kako je dole hm ne znam kako da napišem.

Jednostavno nemogu biti sa njom. Na kraju sam samo 22 dana nakon toga oslučio da je napustim. Rekao sam joj da ne brine i da joj i našim kćerkama ništa neće aliti kada je finansijska strana u pitanju, ali jednostavno od tada sam prema njoj izgubio sva osjećanja koja sam do tada gajio. Mislio sam, iskreno nadao sam se da će me sve to proći, ali evo pola godine je prošlo i ništa. Tačnije, čak sam počeo prema jednoj djevoci gajiti osjećanja, ona iskrena. 10-ak godina je mlađa od mene, ali mislim da je onamoj novi početak.

Napomena, ova priča je izmišljena i ima za cilj da skrene pažnju na sve žene koje su ostavljene od neodgovornih i bezobzirnih muškaraca u taškim životnim trenucima. Na žalost, ovakvih slučajeva itekako ima!

BONUS:

I najbolje cure imaju svoju zločestu stranu, a mi imamo savjete kako ju oživjeti

Vrući tuš
Za dobre: Znate onaj voćni miris koji obožava osjetiti na vama? Zagrijite ga među dlanovima i iznenadite ga zaigranom masažom pod vrućim mlazom vode. Uživat će u vašem mirisu i dodiru.

Za zločeste: Iskoristite vrući mlaz vode i pokažite mu kako se zagrijavate za njega. Potpuno ga izludite svojim uzdasima i šaputom o tome kako mislite na njega u svojoj solo igri.

Oralno zadovoljstvo
Za dobre: Poljupcima se uputite prema jugu, pa vrhom jezika pronađite put do njegovog penisa. I prije nego ga krenete oralno zadovoljavati, osjećat će se kao da će eksplodirati od zadovoljstva.

Za zločeste: Možete ga oralno zadovoljiti, a možete to učiniti i kao prava zločesta cura. Usne namažite balzamom koji sadrži ekstrakt mente. U kombinaciji s njegovom vrućom kožom, osjetit će trnce pri svakom vašem dodiru. Malo se užitaka može mjeriti s onima čiji trnci putuju sve do njegove kralješnice.

Seksi krpice
Za dobre: Izaberi krpice u kojima vas najviše voli gledati (možda ona uska haljina i crvene cipele?), te mu dopustite da ih skida komad po komad. Tko zna što će pronaći ispod? Možda neko novo seksi donje rublje, a možda i manje donjeg rublja od očekivanog?

Za zločeste: Oborite ga s nogu poluprozirnim donjim rubljem, a zatim ga zavežite i ostvarite njegove najtajnije seksualne fantazije.

Ljubavni zalogaji
Za dobre: Pobrinite se da ima povez oko očiju, a zatim ga hranite slatkim zalogajima čije okuse može pogađati. Da igra bude još zabavnija, koristite svoje grudi ili trbuh kao površinu za serviranje.

Za zločeste: Piće i seksualne igrice? Zašto ne. Uzmite gutljaj hladnog pjenušca, a zatim jezikom pređite preko njegovih usana i bradavica. Hladan dodir će maksimalno povećati užitak na njegovoj koži.

Samo poljubac
Za dobre: Dok gledate film na dvosjedu, dajte mu do znanja da mu ne dopuštate ništa više od poljubaca. Ovaj nevini način u potpunosti će ga izluditi, baš kao i činjenica da mu je sve više od toga zabranjeno. Dopustite mu da vas pokuša uvjeriti na korak dalje i uživajte u strastima.

Za zločeste: U trenutku kad njegov jezik priđe vašim ustima, omotajte ga usnama baš kao što bi to učinili tijekom oralnog seksa. Ovaj mali uvod natjerat će ga da s uzbuđenjem očekuje nastavak.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt