Ne dopustite da vam drugi kroje sudbinu – Ispovesti
Ispovesti

Ne dopustite da vam drugi kroje sudbinu

Ne dopustite da vam drugi kroje sudbinu… Moja supruga je lijepa i uvijek je sređena do maksimuma… Šminka, frizura, nokti… Moji drugari. roditelji, ma svi su mi govorili NEMOJ NJU ŽENITI! TAKVE SU SAMO ZA JEDNU NOĆ! SPAVA DO PODNE!!! TAKVE VARAJU MUŽEVE! I mnoge druge negativne stvari.

Nisam ih poslušao, bio sam toliko zaljubljen da mi je ona bila sve, niko drugi me nije zanimao, ni mama, ni tata, ni drugovi. NIKO! Oženio sam se proteklog ljeta i evo nakon nešto više od godinu dana sam u braku mogu samo reći da sam najsretniji muškarac, čovjek na svijetu.

To što je lijepa izvana je ništa naspam onoga kakava je osoba, kakava je supruga. SAVRŠENA. Ovim putem želim svima da poručim… saslušajte roditelje, prijatelje, njihove savjete, ali ODLUČITE SRCEM. Možda i pogriješite, ali ukoliko pogodite kao što sam ja pogodio… VJEČNA SREĆA VAM JE ZAGARANTOVANA! Nije mala stvar, morate priznati… zar ne!?

BONUS:

Ako ste vas dvoje potpune suprotnosti, imate li šanse za ‘happily ever after’? Da, ako spadate u jednu od ovih kombinacija!

1. On je u ranim 20-ima, vi ste u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima

Šanse za opstanak: slabe.

Većina mladih dečki nije još spremna za vezu. Pa ako vi već smišljate imena za djecu i planirate stambeni kredit, on nije u tom filmu.

ALI! I dečki u 20-ima se mogu smiriti, samo im treba malo više vremena da se naviknu na monogamiju i ne smiju se osjećati kao da ih se tjera u takav odnos. Ako ste spremni strpjeti se dok se poslože kockice, cijenite njegov smisao za humor i energiju (posebno onu u spavaćoj sobi!) i to što se rijetko umara.

2. On je u 30-ima ili stariji, vi ste u 20-ima

Šanse za opstanak: odlične.

Stariji muškarci obično pružaju veću stabilnost i povezanost od onih u 20-ima. Nadajmo se da je ovaj završio sa svojom “neodgovornom” fazom.

3. Vi imate novac, on spaja kraj s krajem

Šanse za opstanak: slabe.

Muškarce i dalje odgajaju tako da vjeruju kako oni moraju zaraditi više i može se osjećati kao da nije dorastao očekivanjima.

ALI! Zamolite ga za pomoć na području za koje ima posebne vještine. Nebitno je li riječ o njegovu poznavanju političke situacije ili sposobnosti da popravi bilo koji aparat u kući. Kada mu dokažete da su i druge stvari u vezi važne, shvatit će da ga trebate i u njemu vidite jakog partnera.

4. On ima novac, vi krpate kraj s krajem

Šanse za opstanak: dobre.

Mnogi muškarci pokazuju naklonost ženama kupujući im stvari koje inače ne bi nikada imale i vodeći ih na mjesta kamo nikada ne bi mogle otići. Takvim postupcima doslovno se jača njihova veza.

5. On je povučen, vi ste otvoreni

Šanse za opstanak: tako-tako.

Vi se želite družiti s ljudima koje volite. Možda će u početku pratiti vaš tempo, a kad se povuče (a to će se dogoditi) bit ćete frustrirani.

ALI! Zadovoljite svoju potrebu za društvenim životom i redovito se nalazite s prijateljima, a njega povedite samo u iznimno važnim prilikama. I kad napokon izađe s vama, ne tjerajte ga na plesni podij, nego ga upoznajte s ljudima i istaknite pritom ono što im je zajedničko.

6. On je otvoren, vi ste povučeni

Šanse za opstanak: slabe.

Socijalna interakcija osigurava ispunjenje očekivanja i status pa će podrazumijevati da ćete se družiti u njegovu svijetu i da nećete biti tihi, natmureni i zlovoljni.

ALI! Ako se potrudite nakon što vas pozove na neko događanje, pokazat ćete da vam je stalo do njega. Zamolite ga da vas pripremi. Raspitajte se o ljudima koji će ondje biti, što rade, koji su im hobiji. Pripremite se na čavrljanja o temama koje bi mogle iskrsnuti ovisno o podacima koje ste skupili. Predložite izlazak s njegovim prijateljima koje ste upoznali i koji vam se sviđaju.

7. On je opušten, vi ste organizirani

Šanse za opstanak: dobre.

Iako ponekad može doći do prepirki. Njegov opušten stav je jedan od razloga zašto vam je privlačan i pomoći će vam da se i sami malo opustite.

8. Vi ste opušteni, on je organiziran

Šanse za opstanak: dobre.

Kad žena uza se ima nekoga tko je organiziran, osjeća se sigurnije, a oboje ćete uživati dok mu pomažete da se malo relaksira.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt