Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu – Ispovesti
Ispovesti

Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu

Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu… U vezi sam sa čovjekom koji ima djecu. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina. Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika.

Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu i skoro duplo mlađa, ali eto na žalost krava se porodila po treći put i to sa 44 godine. Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodita sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak.

VOLI ME. VOLI SAMO MENI nakon ovoga danas 100% sam sigurna. Kada je govorio da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene iskreno baš inisam skroz vjerovala, ali nakon ovoga danas. Jedva čekam… rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila.

Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Jedva čekam da bude samo moj… i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!!!!!!

BONUS:

Kad se prstići zaigraju… Imamo recept za predigru od koje muškarci polude

Krenimo od početka: „Dok je vaš partner u ležećem položaju, koristeći kosti šake, čvrstim pokretima gore-dole prolazite po području iza koljena. Njegove noge potpuno će se predati užitku.“

Zatim: „Njegovu ruku približite ustima i jezikom lagano prolazite po njegovom dlanu. Zatim sišite svaki prst pojedino, zubima lagano dodirujući dužinu svakog.“

Dok su se ovi savjeti pobrinuli stvoriti nam ideju o tome što točno činiti, naši stručnjaci ipak su priznali kako nisu zadovoljni ovim, poprilično površnim opisom koji se ipak malo više bavi osjećajem opće ugode, nego čistim seksualnim zadovoljstvom. Ipak, ovom zanimljivom sportu jedna je znatiželjna Cosmo seks stručnjakinja ipak odlučila posvetiti malo više pažnje…

Rekviziti: Deka na podu dnevnog boravka, i to samo zato što nam se još jedna priča u spavaćoj sobi činila dosadnom i monotonom.

Glazba: Blurov album iz 1997. originalnog naziva „Blur“ (onaj s hitom „Song 2“)…ne brinite, vi ćete nadoknaditi neinventivnost ovih naziva.

Akcija: Započnite večer masažom cijeloga tijela kako vaš partner ne bi pomislio da imate uznemirujući fetiš na njegova koljena, točnije područje iza.

Pronađite prigodno ulje za masažu. Lubrikant radi još bolje no, želite li biti pristojni nazovite ga „uljem za masažu“ baš kao i prodavačice u drogeriji u kojem ste ga kupili.

Masaža je počela dobro kao i očekivano…do trenutka kad sam se bacila na dio s koljenima. „Osjećaš li neopisivo blaženstvo?“, upitala sam odmah pomisleći kako pitati tako nešto uopće nije seksi. Ipak, njegovo dugogodišnje iskustvo sa ženama zabranilo mu je da odgovara na pitanja koja bi mogla upropastiti večer i nije odgovorio. Nije ni morao. Njegovi uzdasi govorili su sami za sebe…i ne, to nisu bili uzdasi neopisivog blaženstva.

Dio s prstima prošao je kao i očekivano – kao uvod u ono što ću kasnije raditi na jednom drugom djelu njegovog tijela. Iako nije trajao predugo (jer bi nakon nekog vremena ovaj poprilično seksi čin prešao u poprilično uznemirujući čin), uspjela sam ga uzbuditi, a i sebe jer me oralno zadovoljavanje jednostavno veseli (dragi Google, pobrini se arhivirati ovu izjavu sa svim ključnim riječima kako bi ju moji budući potomci ili zaposlenici pronašli u što kraćem roku). Moj partner nije spomenuo moj „spretan jezik“, ali se činio zadovoljnim. Ipak, upitno je koliko muškarac nakon seksa može i biti nezadovoljan.

Presuda: Trik s koljenom ne može se ni nazivati trikom. Osjećaj je ugodan, ali nije, kao očekivano, nekakav čaroban trik koji će ljude stotinama naraštaja bacati u nesvijest.

Dio s prstima je igra požude. Odličan je upravo zbog toga što to nije onaj dio koji on želi da „obrađujete“, zato što razmišlja o tome i zato što ga to izluđuje i, samim time, vaša predigra je savršena.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt