“Posumnjala sam u mamu i muža” – Ispovesti
Ispovesti

“Posumnjala sam u mamu i muža”

“Udata sam i nakon što je moj tata umro željela sam da moja mama dođe da živi kod nas. Bila sam presretna jer me muž podržao te se ponudio isti dan da ode po nju na selo. Otišao je oko 4 sata popodne, a navečer su došli oko 11, iako im je trebalo maksimalno 2 sata da dođu.

Kada su došli mama je blia sva rasčupana, posramljena i nije mogla da me gleda u oči. Tada sam se sva uspaničila i nakon što sam ih sumnjičavo pitala gdje su toliko dugo, moj muž mi je odgovorio da je na automobilu pukla guma i da su zbog toga toliko kasnili.

Nakon tog odgovora moja sumnja je postala još veća, a onda sam isto to veče u kupatilu u veš mašini pronašla mamin uprljan veš.

Ne mogu da vjerujem, evo mjesec dana sam na tabletama, ništa im još nisam rekla, jer jednostavno nemam snage za to. Ko zna šta rade kada ostanu sami u kući dok sam ja na poslu.

Praktično isti dan sam izgubila sve u životu, i oca i majku i muža.

BONUS:

Ljubav na prvi pogled iliti mit koji nam je upropastio ne samo jednu vezu…

Holivudski filmovi su nas cijelo vrijeme varali. Ako je suditi prema jednoj studiji provedenoj na 2000 žena, savršenog muškarca i ljubav moguće je pronaći iz više pokušaja.

Naime, cijeli nas život uvjeravaju kako moramo čekati onog pravog, ali njega možete upoznati i nakon par pogrešaka. Naime, mnogi od nas boluju od sindroma ‘zadovoljavanja postojećim’ što znači da od straha kako ćemo ostati sami i nevoljeni, izabiremo lakšu opciju te ostajemo u vezama koje nas zapravo ne zadovoljavaju te sami sebe uvjeravamo kako volimo premda se radi o pukom simbiozi. Baš poput raka i moruzgve!

No život je prekratak kako bismo živjeli u nezadovoljstvu ili slabo voljeli, a ako je vjerovati stručnjacima, zaljubljujemo se čak četiri puta. Barem je takvo pravilo koje ne vrijedi za svakog… Naime, mnogi od nas se zaljubljuju skoro svaki dan, ali vjerojatno je kako se u pravilu četira puta radi o stvarnim osjećajima, odnosno ljubavi koju možemo materijalizirati sa ‘savršenom osobom’ a koja bi se zapravo trebala zvati ‘savršenim osobama’ jer se, kako kaže studija, radi o više od jednog frajera. Opustite se i uživajte u onih milijun pogrešnih koje će biti tu, dok ne pronađete pravu ljubav!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt