Treba mi malo tišine kada sam sa muškarcem – Ispovesti
Ispovesti

Treba mi malo tišine kada sam sa muškarcem

Treba mi malo tišine kada sam sa muškarcem… Moj mali sin nikada ne kuca kad sam sa drugim muškarcem u sobi, stalno dolazi da izvoljeva za nešto i kad udje u sobu stalno ispituje ,,ko je ovaj čika”?

Uvek se isprepadam da se muž nije vratio ranije sa posla, pa sam u naletu besa izudarala dete što me tako isprepada, posle nemam želju da da nastavim sa našim sugrađaninom.

Hoću malo tišine i diskrecije dok sam sa njim.

BONUS ISPOVIJEST:

Zbog kćerkice sam se obuzdao… Vozač sam kamiona i radim po cijeloj Evropi. Posao koji čovjeka odvaja i po 15-20 dana od kuće, supruge, porodice i nikada se ne zna kada se vraćam kući.

Tako sam ljetos se iznenada vratio kući i zatekao mog kuma kako u gaćicama sjedi u kuhinji i večera, a supruga ga u spavaćici služi i igra oko njega. Sve to sam gledao kroz prozor nakon čega sam totalno poludio i divljački uletio u kuću sa namjerom da ih oboje zajedno pošaljem na drugi svijet, bez obzira na posljedice.

Zbog buke i vike koju sam proizveo, sada ću reći na moju sreću sa sprata je sišla moja kćerkica koja ima samo 5 godina i zato im nisam nista uradio.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt