TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: "Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi" – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: “Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi”

Napokon sam ga osetila kako ulazi u mene. Kako je to bio lep osećaj. Podmazan mojim sokovima klizio je bez problema iako je bio ogroman. Počela sam da gubim vazduh. Ispunio me celu. Stisnula sam mišiće svoje vrele pičkice i uvlačila ga u sebe. Bojan ga je izvukao do pola i onda ga opet sjurio unutra. Malo je tako ostao u meni a ja sam osetila kako njegov kurac pulsira. Pogledala sam ga a on je zatvorio oči a lice mu je bilo zaneseno. Očigledno mu je bilo jako lepo u mojoj vreloj unutrašnjosti jer ga nije vadio neko vreme. A onda ga je počeo da ga vadi do kraja i nabijati nazad svom žestinom, pa ga je vadio samo do glavića a onda do pola. Na trenutke mi se činilo da sam ostajala bez svesti. O kako je bilo lepo. I tada mi se celo telo izgubilo u nekom uzvišenju.

– Ohhhh… Ahhhh… Bojaneeeee toooooooooooooo! – zavrištala sam i zabila glavu u jastuk.

I plakala sam i jecala i uzdisala i stenjala.

– O Bože – ponavljala sam.

Bojan me okrenuo na leđa a ja sam se podigla i izljubila mu lice, ramena i vrat.

– Nije još gotovo – rekao je i polegao me na jastuk.

Podigao mi je noge preko svojih ramena i kleknuo ispred mene. Gledala sam kako ga je moja pohotna pičkica celog progutala. Zatvorila sam oči i uzdahnula. Nikada ga tako duboko nisam imala u sebi. Bio je to predivan osećaj koji sam želela da zauvek traje.

Ja sam mahnito svršavala i lebdela na krilima strasti. Bojan se sve više znojio, tresao i rumeneo. A kurac mu je sve jače i jače pulsirao. Više nije mogao i iz njega je provalila erupcija. Srušio se na mene, zagrlio me snažno i dugo se smirivao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt