TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: "Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi" – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: “Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi”

Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je Bojan disao kroz nos. Nije se odvajao od mene izljubio mi je celo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i nije znao šta bi pre. Ljubio mi je i stiskao sise. Bio je potpuno opčinjen njima a ja sam umirala od zelje da se posveti mojoj pičkici koja je gorela. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega skinula i imala šta videti. Alat mu je bio zadivljujući na šta je moja pičkica još više poludela. Stisnula sam se uz njega drhteći kao u groznici.

– Uzmi me. O kako te želim – prostenjela sam trljajući se uz njega.

A njegov kurac je postajao sve tvrđi. Polegao me na krevet i izljubio mi vrat i sise. A kada mi je počeo lizati i sisati bradavice potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom. Počela sam stenjati sve glasnije i koprcati se. Izlizao mi je stomak i izljubio grudi ali tamo gde je buktela erupcija nije se približio. Nakon što mi je izljubio noge samo je lagano kažiprstom prešao od klitorisa do rupe koja je bila mokra i željno ga iščekivala.

– Aaaaaaaaahhhhhhhhhh… – uzviknula sam i nastavila jecati i preklinjati ga da me uzme.- Molim… teeee!!!! Jebiiiii meeeeeeeee!

– Još malo. Samo još malo se strpi – rekao je i okrenuo me na stomak.

Lizao je i ljubio moja leđa i guzu a ja sam sve jače drhtala i stenjala. Imala sam osjećam da je ispod mene poplava i da su svi moji sokovi presušili. O kako sam se prevarila.

– Ni jedna me još nije tako napalila veruj mi. Tako si napaljena, vrela i prelepa – rekao je i tada sam osetila njegov veliki glavić na svojoj rupi.

Podigao ga je do klitorisa i glavićem mi par puta protrljao klitoris.

– Aaahh… ah… ah… ajjjj… aaaagghhh! – stenjala sam i jecala u isto vreme a sokovi su još više izleteli iz mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt