TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: "Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi" – Ispovesti
Ispovesti

TEPALA SAM BATINI MOG KOMŠIJE: “Kako si dobar, učinio si me ženom, sada ću te nagraditi”

Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću videla sam da imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada je naišao on, moj komšija lepotan po imenu Bojan.

– Problemi komšinice? – pitao je.

– A zaglavio mi se… – nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u smeh.

– Dopusti meni – rekao je i nakon par sekundi otključao.

– O hvala. Kako si uspeo? – pitala sam ga.

– Samo polako. Ništa ne može na silu i grubo – rekao je.

Osetila sam kako mi obrazi gore. Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam lošije mogla kriti svoju opčinjenost njime. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj blizini. A kako mi je samo pičkica vlažila i gorela pri samoj pomisli na njega. Čini mi se da je i Bojan to primetio i hvala Bogu da jeste.

Živeo je dva sprata iznad mene i dopratio me do vrata. Pričala sam nešto bez veze i ne povezano a on nije skidao pogled s mene. Nisam ni bila svesna osetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od tog poljupca zavrtelo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i stisnuo mi grudi na što sam ja zajecala. Nisam želela da prestane. Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla. Otključavala sam drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mesio ih i ljubio mi vrat. Moje telo je zahvatio jak plamen strasti kakvu do tad nisam osetila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt