KRATKO, ALI SLATKO! "Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu opalio sam kevu mog ortaka" – Ispovesti
Ispovesti

KRATKO, ALI SLATKO! “Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu opalio sam kevu mog ortaka”

Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu života pribila me je uz sebe kurčevita vrteška potrebe i razuma u silikonskim dolinama keve mog ortaka

Sonja je imala četiri banke, bez bora i suvišnih pitanja. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. A, da Sonja voli moje tekućine saznaću na koncertu benda Depeche Mode.

Te večeri Sonja je u Begoradskoj areni došla obučena u beli sako, ispod koga je kasnije ispostaviće se bila samo satenska majica (ako je verovati mojim prstima). U masi klinki isticale su se samo Sonjini jaki kukovi i po prvi put u životu zamišljao sam sva moguća finala na njoj, ali i u njoj…

Napravio sam prvi korak!

Prešao sam joj levom iz viskija preko vrata, a drugom rukom sam joj se pribio s leđa. Pošao do toaleta i dodirnuvši joj ruku dao znak da krene za mnom.

Bila je besna kada je ušla za mnom u toalet, gledao sam kako joj se grudi i vrat grče i dižu gore dok je su meni dizao onaj mali dole.

Pitao sam je zašto je pošla sa mnom, a ona me je samo pogledom vratila na moju maločas zamišljenu situaciju kako je vučem za kosu i spuštam na kolena.

Nije previše pričala, govorila je pogledom…pogledom pohotne, povređene žene koja želi da bude pojebana večeras i to odmah.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt