DETE ŠTA TI JE? Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka mu je krenula ka moim gru*ima – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

DETE ŠTA TI JE? Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka mu je krenula ka moim gru*ima

I onda iz haljine koja se vezevala oko struka i imala dekolte izvadi jednu sisu, znalački je stiskao dok sam se ja bezuspešno migoljila sa rukama vezanim u lisice na leđima. Nenamerno migoljeći se sam počela da trljam gumu o njegovu već uveliko dignutu kurčinu, lepo sam je osetila!

– Zorane prekini, ne smeš to da mi radiš, muž mi je u drugoj sobi a i Ivana će doći – jedva sam izustila vidno napaljena.

Nije ništa govorio, samo mi je drugu ruku zavuko u procep haljine i počeo da trlja pičku preko najlon čarapa i tankih gaćice. Znala sam da je osetio da mi je međunožje obilno vlažilo. Počela sam jače da se migoljim ali kako mu je jedna ruka znalački stiskala moju bradavicu a druga ruka našla put ispod najlon čarapa i gaćica do moje vlažne ribice moj otpor je postajao sve slabiji. Počela sam da uživam i stidljivo da stenjem, ipak on je momak moje ćerke i nisam htela da mu se tako lako podam!

Grubo me je nagnuo na sto, podigao haljinu i u jednom potezu mi pocepao najlonke i gaćice! To me je strašno napalilo, htela sam da me istuca grubo kao kučku koju je namirisao daje željna kurca! Osetila sam debeo glavić kako prodire u mene, htela sam da zavrištim kao kobila ali me je presekla misao da mi je suprug u drugoj sobi u istu ruku to me je i palilo da me klinac tuca u tako rizičnoj situaciji! U kombinaciji Zoranovog velikog kurca i zavidne tehnike ubrzo sam počela da svršavam…

– Toooo kučko stiskaj pičku, hoću bolje da te osetim!

Stenjao je dok je štrcao spermu duboko u mene, onda ga je izvadio i onako ubalavljenog od mojih sokova i njegove sperme i prineo ga mojim usnama. Strasno sam mu poljubila vrh oteklog glavića i sladila se ostacima sperme koja je curila i njegovog glavića.

Brzo mi je skinuo lisice a ja sam se potrudila da što pre skinem pocepane nejlonke i uredim se pre nego se muž probudi i ćerka vrati. Kad smo se sve sredili udarila sam mu šamar i rekla da mu se to više ne ponovi! I time u sebi potajno želela da ga isprovociram da me i sledećom prilikom navodno bez moje želje potuca.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da nas zapratite na Facebook-u AGENCIJA LJUBAVI

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt