DETE ŠTA TI JE? Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka mu je krenula ka moim gru*ima – Ispovesti
Ispovesti

DETE ŠTA TI JE? Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka mu je krenula ka moim gru*ima

Seks postane rutina u nekim zrelijim godinama, fali mi malo promene, muža mi je preko glave a dosadašnje avanture su bile inicirane od strane nekih sad već dosadnih muškaraca. Hvalilo mi je nešto novo, drugačije…Poslednja situacija koja me je ostavila bez daha bila je kad sam slučajno uhvatila svoju ćerku od 20 godina kako se tuca u WC-u jednog restorana sa našim kućnim prijateljem koga smo te večeri srele u istom.

Prosto bez daha sam posmatrala kroz malo odškrinuta vrata kako je guzi podigavši joj suknju na bokove a najlon čarape na polovinu njenih butina, jedva se uzdržavala da ne zavrišti od njegovih žestokih naleta, sise koje je imala na mene jače joj je grubo izvadio iz poluotvorene košulje i grubo povukao korpe brushaltera, sve u nameri da se dočepa njenih naježenih bradavica koje su ubrzo pocrvenele od njegovog stiskanja. Jadno dete moje, kako je ovaj grubo tuca! Kurvica mala, kako li ga je navela na seks – pomislih? Može ćerka da mu bude a on joj nabio kurčinu u njeno mlado dupe i jebe je ko poslednju drolju!

Pomalo sam joj i zavidela ali ne na njemu već na momku sa kojim je već 2 godine u vezi. Sladak momak, ima neki bezobrazan pogled. Često je boravio kod nas, pošto je policajac nisu se viđali svaki dan ali kad bi došo sedeo je ceo dan. Tako je bilo i tog kobnog dana, nakog zajedničkog ručka suprug je zalegao na trosed, nas troje smo u trpezariji pili kafu, odjednom mojoj ćerki zazvonio mobilni. Bila je to njena drugarica koja ju je histerično molila da joj donese haljinu pošto izlazi sa novim momkom. Moja ćerka se brzo spremi i otrča kod nje. Ostali smo ja i Zoran (njen momak) sami! Palo mi je na pamet da ga zavodim (tucalo mi se sa njim) ali neću ipak sreću da im kvarim! Počeli smo da pričamo o njegovom poslu, odavao mi je tajne njegovog zanata, bilo je zanimljivo. Predložio mi je da mi pokaže kako da stavim lisice koje je imao jer je poneo uniformu. Pristala sam. Palilo me je to da držim ruke na leđima dok ih on stavlja, kad ih je stavio strašno me je privukao uz sebe, osetila šam njegov dah na vratu…

– Zorane, dete šta ti je! – rekla sam drhtavim glasom.

– Nemojte da se opirete kontroli! – reče.

Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka u je krenula ka moim grudima (koje su u tankoj kućnoj haljuni bez brusa štrcale). Brzo je počeo da mi stiska jednu sisu i ljubi po vratu.

– Zorane, nemooooj, ja sam Ivanina majka! – ponično mu govorim.

– Samo malo, dugo vas merkam i te vaše sise! – reče.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt